Allen de Zenne op

/ Kayak –Zen(ne)

Dit project is beëndigd op 04/03/2018

De Zenne, de verborgen rivier die onder Brussel loopt. Iedereen kent ze, bijna niemand heeft ze al echt van dichtbij gezien. Wat als we de Zenne toegankelijk kunnen maken voor Kayakkers? Tous en Senne!! De Zenne op!!

Met uw steun bouwen wij aanlegsteigers in Lot en Drogenbos zodat ook u op de Zenne kan varen!

Voor vele is de Zenne een tot riool gedegradeerde rivier. Een rivier die te lelijk is om gezien te worden. Niets is minder waar!

Aan de west-rand van Brussel stroomt een stukje ongerepte Zenne. Dit prachtig stukje natuur is echter omringd door privé-terrein en daarom niet toegankelijk voor het publiek. We hebben een manier gevonden om deze berperking te omzeilen: waterwegen zijn openbare wegen en zijn dus per definitie voor iedereen toegankelijk.

Zowel in Lot als in Drogenbos kan je tot aan de oevers van de Zenne wandelen. Op die plekken willen we twee aanlegsteigers bouwen. Zo maken we onze droom waar: de zenne ontdekken vanop het water, in een kayak, een kano of op een sup (stand-up peddel).

Het is een project voor groot en klein die de troeven van onze streek in de kijker plaatst:

  • Prachtige natuur
  • Makkelijk bereikbaar
  • Lekkere streekproducten …

Om onze droom van een bevaarbare Zenne  te realiseren hebben we verschillende ‘steunpaketten’ bedacht die tof zijn voor jou en ons helpen om dit prachtig stukje Zenne toegankelijk te maken voor iedereen:

  • 10€: Uitnodiging op de inhuldiging, met een flesje streekbier als aandenken
  • 40€: uitnodiging op de inhuldiging, met aansluitend een breugelfestijn/picknick
  • 75€: Uitnodiging op de inhuldiging, met aansluitend een breugelfestijn/picknick + rondleiding in Felix Art museum
  • 120€: Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen) + 8 uitnodigingen op de inhuldiging

Voor ondernemingen en grote sponsers:

  • 500€: SILVER SPONSOR: vermelding van uw logo in klein formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen)
  • 1000€:  GOLDEN SPONSOR vermelding van uw logo in groot formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen)
  • 2000€: PLATINA SPONSOR: vermelding van uw logo in nog groter formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen) + Vermelding op de website van Growfunding als matchfunder. Elke growfunder ziet uw engagement. (slechts één maal beschikbaar)

BEDANKT!!!