XLNCY > Altijd Streven Naar Uitstekendheid

/ Muziekproject en show van EK-rapper Axelence

Owner

/ Muziekproject en show van EK-rapper Axelence

Ik ben Axel Vemba een 22-jarige student en artiest afkomstig uit Sint-Agatha-Berchem. Lid van het collectief Young Nation 01 waaruit het projecten “Lowkey Radio” ontstond. Ik focus mij nu op maken hip-hopmuziek samen met jonge Brusselse producers en clipmakers.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 29/04/2019

Na een lange tijd bij Young Nation 01, waaruit Lowkey radio ontstonden, werk ik aan een nieuw project: een eerste muzikaal project, nieuwe merchandise én een nieuwe show.

Maar niet zonder jou, wordt deel van XLNCY, een movement waarbij we altijd naar uitstekendheid streven, en kom naar de première!

Mijn naam is Axel Vemba, beter bekend als Axelence. Ik ben een 22-jarige Brusselse artiest uit Sint-Agatha-Berchem.

Ik ben al een tijdje bezig met muziek. Op zestienjarige leeftijd sloot ik aan bij een hiphop groep genaamd Young Nation 01. Gedurende drie jaar zijn we bezig geweest met het maken van muziek, videoclips, merchandise, optredens en events. Deze ervaringen hebben mij geleerd hoe ik muzikale projecten tot een goed einde kan brengen. Hieruit ontstonden ook het concept “Lowkey Radio” .

SOLO WERK

Als solo artiest bracht ik de "Benteke" freestyle voor op “Lowkey Radio”, dat op dat moment nog op de Brusselse studentenradio XL AIR geprogrammeerd stond. Deze freestyle werd opgepikt door zowel nationale als enkele internationale media.

Vervolgens bracht ik een nummer genaamd “For The City”. Het lied is een ode aan mijn stad Brussel waarin ik zowel in het Frans, het Nederlands, als in het engels rap. Het is belangrijk voor mij om mensen in Brussel samen te brengen en alle taalbarrières te overstijgen.

De positieve respons motiveert me om een stap verder te zetten en iets nieuws te proberen.

Nieuw werk: “XLNCY”

Mijn nieuwe werk moet zo professioneel mogelijk te zijn. Ik wil een stap verder zetten en iets nieuws doen:

  • een nieuw muzikaal project met een zestal nieuwe nummers

  • Een evenement genaamd XLNCY Night. Het is een show om de uitstekendheid van lokale hiphop te vieren, inclusief nieuwe talenten.

  • zelf ontworpen“ALWAYS STRIVE FOR EXCELLENCE”- T-shirts

Om dit te financieren hebben we 4.000 € nodig! je kan steunen door één van de rewards te kiezen en/of door de oproep te delen in je netwerk!