Ventseek

/ explore the moment.

Weet jij wat er momenteel te beleven valt in je buurt? Ben je op zoek naar nieuwe, interessante hotspots? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Hoog tijd om de eventsector in beweging te brengen.

HOE?

Wij bieden je een realtime overzicht van wat er te doen is in Brussel.

Onze interactieve app, gebaseerd op onze nieuwe technologie, geeft constant een hele reeks evenementen weer (Ventfeed). Op het bijbehorende plannetje (live map) zie je in een oogopslag waar er evenementen in jouw buurt georganiseerd worden.

WAAROM?

 “Ik heb nu zin om ergens naartoe te gaan! Is er in mijn buurt iets te doen? Helaas belanden we meestal op de vaste stekken ...”

Herkenbaar? Dat dachten we al. Daarom willen we er iets aan doen! Door het gebrek aan verbondenheid tussen de stad en haar inwoners stellen we ons nog te vaak dergelijke vragen. Elke dag of nacht van de week gebeurt er ergens wel iets wat je interesseert en had willen meemaken. Ventseek wijst je de weg.

VOOR WIE?

Wij zijn ervan overtuigd dat smartphonebezitters het recht hebben om verbonden te zijn met hun stad en te weten wat er rondom hen gebeurt. Met deze lifestyle app in de hand moeten geïnteresseerden een aanbod op maat kunnen selecteren om naar hartenlust te ontdekken, te exploreren en op de hoogte te blijven van de hotste events!

ONZE IMPACT?

Vandaag de dag is het voor sociale organisaties niet altijd vanzelfsprekend om de aandacht van het publiek te wekken voor hun evenementen. Deze verenigingen beschikken nu eenmaal niet altijd over grote middelen om promotiecampagnes op te zetten.  En daar willen wij iets aan doen! Wij stellen onze app open voor al hun sociale evenementen met een sterke potentiële content. Via Ventseek bieden we hun een platform voor de bekendmaking van hun evenementen.

HOE KUN JE ONS STEUNEN?

Jouw bijdrage helpt ons drie centrale pijlers te verwezenlijken:

1. Afwerking van het platform

Dankzij jouw bijdrage kunnen we de laatste ontwikkelingsfase van de app in een stroomversnelling brengen.

2. Wetgeving

Wij staan in voor alle nodige juridische kosten, waarbij we de groei van de app op Europees niveau bewerkstelligen.

3. Groei van de Ventseek-community

We zullen een deel van de fondsen gebruiken voor onze communicatiecampagnes en uiteraard voor onze lanceringsavond! We zijn ervan overtuigd dat we onze toekomstige gebruikers van heel nabij moeten volgen om hen beter te begrijpen.

We hebben een community van partners uitgenodigd die kwalitatieve evenementen aanbiedt in de amusementssector. Hieronder vind je de leden van de eerste Ventseek-lichting.

FOLLOW US

> Facebook

> Instagram

MORE INFO: http://ventseek.com/