VELOCOM

/ De nieuwe mobiele reclame

€5.015van €5.000

25growfunders

100%
Steun dit project

Uw bijdrage wordt automatisch teruggestort als het project zijn doel niet behaalt.

Owner

/ De nieuwe mobiele reclame

Hallo! Wij zijn Aurel Zola en Charles Druet, twee beste vrienden en oprichters van VELOCOM. We hebben beslist om deze start-up op te richten omdat er volgens ons een leemte is in de buurtcommunicatie. En zo is de idee ontstaan van Velocom, een originele en innovatieve vorm van reclame die in het oog springt en ook nog eens milieuvriendelijk is.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 26/02/2018

Steun ons zodat wij alle lokale kmo’s, handelaars en evenementen kunnen helpen om zich extra in de kijker te plaatsen in de stad en dit op een ecologische en verantwoorde manier.

Velocom maakt reclame met de fiets 

We willen op een dynamische manier reclame maken voor evenementen, handelaars, zelfstandigen en bedrijven die moeite hebben om zich in de kijker te plaatsen bij de consument. Aan de hand van onze mobiele reclameborden willen we informatie verspreiden. We zijn dus een beetje de plaatselijke fietskoeriers.

We maken op een milieuvriendelijke en ecologische manier reclame met onze fietsen die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. 

Met onze fietsen komen we op plaatsen waar andere reclameborden en media niet kunnen komen. Zo kunnen we elke doelgroep efficiënt en doeltreffend bereiken en dit op een originele en opvallende manier. Met onze dienst kunnen handelaars, bedrijven, evenement, ... concrete resultaten behalen en nieuwe klanten aantrekken.

Onze lokale reclamedienst wil de consumenten op de hoogte houden van wat er allemaal in hun wijk gebeurt. 

Wij bieden twee diensten aan: 

1)    een reclamebord (4 m²) waarmee de klant zijn naam, zijn aanbod en zijn boodschap kan bekendmaken in de wijk

2)     een uitstalraam gemaakt van plexiglas waarmee de klant zijn producten kan tonen aan de voorbijgangers

 

Door Velocom op te richten, willen we de lokale economie nieuw leven inblazen, jobs creëren en vooral de burgers aansporen om te fietsen in de stad en zo de mobiliteit versterken. Om onze droom waar te maken, hebben we € 5 000 nodig om:

  • Materiaal aan te kopen voor de fietsen (vooral gerecycleerd materiaal)
  • Jobs te creëren
  • Een solide organisatie op te bouwen
  • Onze zichtbaarheid te vergroten

Hoe kunt u ons helpen?

Like, share en koop een van onze unieke rewards!

www.velocom.be  // facebook : Velocom // Instagram : Velocombe