Vélo M²

/ Soft Revolution & Urban Foxes

Owner

/ Soft Revolution & Urban Foxes

Soft Revolution en Urban Foxes zijn beide twee jonge collectieven die elk op hun manier werken rond publieke ruimte in de stad. Micro Factory zorgt voor de technische ondersteuning.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 27/11/2014

Vélo M² = Delen, Bewegen, ∞ Leven

Urban Foxes & Soft Revolution, in samenwerking met Micro Factory, stellen u ons project Vélo M² voor. Wij kunnen uw hulp gebruiken om Brussel nog leuker, gezonder en convivialer te maken.

De Vélo M², de Multi-Modulaire bakfiets zal op een duurzame manier een meerwaarde geven aan de Brusselse publieke ruimte. Verschillende collectieven zullen gedeeld gebruik maken van de “drager”, zijnde de cargofiets, waarop hun respectievelijke modules geplaatst en nadien weer afgehaald kunnen worden. M.a.w. één bakfiets voor verschillende groepen met elk hun eigen “werktuig” dankzij hun eigen module. Een toegevoegde waarde van 1 m². Zelfs op minder voor de hand liggende plaatsen, flexibel en tijdelijk.

Wat hopen wij nu te bereiken met Vélo M²? We willen met dit uniek project plaats maken voor mensen. Plaats om te leven, te ontdekken en te genieten. Samen met u willen we kwaliteitsvolle publieke ruimte creëren waar ontmoeting en ontplooiing voor iedereen gestimuleerd wordt. Het promoten van duurzame mobiliteit en het verbeteren van het menselijk welbevinden gaan hierbij hand in hand. De verworven fondsen zullen gebruikt worden voor de aankoop van een kwaliteitsvolle cargofiets en voor de ontwikkeling van de verschillende modules.

Samen de smaak, geschiedenis en bereidingswijze van de Brusselse Wafel ontdekken dankzij onze Brusselse Wafelmodule, “L’Union fait la Gaufre”. Buiten, op een bakstenen muur een film bekijken, geprojecteerd door de mobiele cinema module, “De Tati Moblile”. Of misschien hebt u een eigen gedroomd voorstel?

De mogelijkheden van de Vélo M² zijn eindeloos. Vélo M²: Delen, Bewegen, ∞ Leven FB pagina: www.facebook.com/velom2

Om het Vélo M²-concept te lanceren en de modules te bouwen hebben we jouw steun nodig. In ruil hiervoor bezorgen we je een unieke attentie:

  • Voor 10 euro: - een unieke dankkaart getekend door onze animatorâ - toegang voor één persoon tot het slot-evenement waar een fijne film in openlucht zal geprojecteerd worden.
  • Voor 25 euro: - idem cadeaus 10 euro + twee Brusselse wafels live gebakken op het slot-evenement
  • Voor 50 euro: - Idem 25 euro + een fietsgadget met het logo van Vélo M²
  • Voor 250 euro - Idem 50 euro + L’union fait la Gaufre komt naar u: 2u durende bakworkshop + ingrediënten voor 50 wafels tijdens een privé-evenement naar keuze
  • Voor 600 euro - Idem 250 euro+ De Tati Mobile komt een avond je (privé) evenement opkleuren met een filmvoorstelling

 

Vélo M² = Delen, Bewegen, ∞ Leven

http://www.facebook.com/velom2