Vegan burger - lekker Fast (kwaliteits) Food

/ VEG'GER

Dit project is beëndigd op 31/10/2018

VEG’GER is een heerlijk alternatief voor onze huidige consumptiepatronen.

VEG'GER is je eerste fast (kwaliteit) food 100% vegan en Brussels. Het is onze uitdaging om je een hamburger aan te bieden met een vlezige smaak ... zonder vlees!

We zijn overtuigd dat het gebruik van plantaardige producten een uitstekend alternatief is voor ons huidig (over)consumptiegedrag! Dit alternatief blijkt gunstig te zijn voor onze gezondheid en onze biodiversiteit! We weten ook dat af en toe eens goed fastfood eten een plezier kan zijn! Daarom willen we de twee combineren door je een hemelse menu aan te bieden die smaak, plezier en ecologisch bewustzijn combineert!

VEG'GER, een alternatief voor iedereen! Of je nu klein of lang bent, of je nu zwart, roze of blauw haar hebt, of je nu veganist of vleesetend bent, of je koosjer of halal eet, dat je twee verschillende sokken draagt ... Jullie zijn allemaal welkom bij VEG'GER om onze heerlijke hamburgers te proeven!

Onze recepten

In tegenstelling tot het recept voor krabpaté, hebben we geen geheimen voor jou! Wij bieden je een heerlijke keuken, die zoute en zoete smaken combineert op basis van verse producten, Brussels en uiteraard 100% veganistisch!

Ontdek onze klassieke smaken op basis van uien en augurken, onze oosterse smaken met gekarameliseerde uien en rozijnen, onze mediterraanse smaken met olijfolie, kruiden uit de Provence en gemarineerde olijven, …

De menu verandert regelmatig naar gelang de seizoen en trends :)

Onze leveranciers & andere medewerkers 

Wij werken uitsluitend met lokale leveranciers, die Brussel goed kennen! Daarom besteden we aandacht aan korte-keten en de kwaliteit van elk van onze producten.

Onze bokalen zijn vrij klein en zijn allemaal gerecycleerd en recycleerbaar!

Ons lokaal is zeer toegankelijk en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat onze fijnproevers ertoe zal aanzetten om voor milieuvriendelijke vervoerswijzen te kiezen.

Wat is VEG’GER in het kort:

  • een gastvrij en trendy restaurant

  • een waar genot, ongeacht je menukeuze

  • een sympathiek, dynamisch en zorgzaam team

  • een plek waar je ter plaatse kan eten

  • of waar je kan afhalen

  • of levering aan huis

We hebben jouw hulp nodig!

We hebben je nodig om ons te helpen enkele van onze renovatiewerken te financieren, waaronder een dubbele friteuse om je sneller van dienst te zijn, een geweldige lavasteengrill voor een uitzonderlijke gegrilde smaak, meubels en decoratie zodat je je thuis voelt, …

Duizend maal dank voor je steun!

Met de steun van : 

          

VEG'GER

Waterloo Steenweg 250

1060 Saint-Gilles (Brussel)

www.vegger.be

info@vegger.be

Like us on Facebook!