De Grote Parade: een stroom van alternatieven

/ Hart Boven Hard & Tout Autre Chose

Dit project is beëndigd op 02/04/2016

Op 20 maart komen we allemaal samen opnieuw op straat tijdens de Grote Parade van Hart boven Hard en Tout Autre Chose. De Parade wordt één grote stroom van alternatieven die tonen dat de samenleving anders kan! Er is geen alternatief? Dat geloven wij niet, het alternatief komt van onderuit!

Uit alle domeinen van de samenleving verzamelen we ons: mensen en organisaties met daden en ideeën over hoe het anders moet, voor een schoner, menselijker, gezonder en eerlijker wereld. Hart boven Hard en Tout Autre Chose werken zonder structurele inkomsten, en dat brengt door de snelle groei steeds meer uitdagingen met zich mee.

Draag je het verhaal van Hart boven Hard en Tout Autre Chose een warm hart toe? Draag je steuntje bij voor de Grote Parade van 20 maart, we hebben €33.000 nodig voor:

  • Praktische organisatie van de Parade (logistiek, verzekering, omkadering, aankleding, …)
  • Organisatie van een slotevenement (muziek, podium, …)
  • Salaris van 2 halftijdse werkkrachten (één voor Hart boven Hard en één voor Tout Autre Chose) voor 2 maanden. - Drukwerk en promotiemateriaal (affiches, flyers, stickers, …)
  • Ondersteuning van intussen al bijna 20 lokale kernen, ook in jouw buurt.

Je kan Hart boven Hard en Tout Autre Chose steunen met een bedrag vanaf €10. Elke donateur krijgt een promo-pakket om vrienden en kenissen uit te nodigen voor de Parade, en ontvangt na de Parade een mooi souvenir via mail!

Dankzij jullie steun maken we van de Grote Parade een sterk signaal en een prachtige dag!

En wij zorgen voor het goede weer. Beloofd!