The Pop-Up Hotel

/ Tot rust komen in de natuur

Dit project is beëndigd op 04/06/2017

We willen mensen een plek geven om te onthaasten en te genieten van de kleine dingen. Geen stress, smartphone uit en genieten van de natuur en elkaar. Op termijn willen een permanente locatie, maar deze zomer lanceren we een eerste experiment.

Gewoon even vertragen, afstand nemen van de ratrace en genieten van de kleine dingen zoals praten rond het kampvuur, lezen in een hangmat, spelen met de kinderen …

Geen files en stadsdrukte, geen vergaderingen of deadlines, even weg van de smartphones en sociale media. Gewoon zíjn dus, iets waar we soms te weinig tijd voor maken.

Genieten van de natuur, maar met het comfort van een hotel. Dat is ‘glamping’! Mensen brengen hun vakantie door in een Tiny House, een kleine maar volwaardige woning op wielen.

Iedereen die even tot rust wil komen is welkom, maar we hebben extra aandacht voor mensen/gezinnen die kampen met chronische stress, burn-out of depressie.

Onze eerste editie gaat door in de Bossen van Hertsberge. Op een boogscheut van kust- en kunststeden, midden in een oase van fietsknooppunten en wandelroutes.

Vanzelfsprekend ben jij ook meer dan welkom! Schrijf je in op onze nieuwsbrief via de website of volg ons via Facebook.

WAT GAAN WIJ DOEN MET JULLIE STEUN?

In december zijn we gestart met niets meer dan een droom, deze zomer wordt het echt! Maar bij het opzetten van dergelijke concept komen heel wat onvoorziene kosten kijken.

  • Infrastructuur: borg en huur van accommodaties, aankopen en plaatsen van leidingen/kabels voor water, elektriciteit en verlichting …
  • Faciliteiten: aankopen van hangmatten, vuurschalen, gezelschapspelletjes en buitenspeelgoed
  • Marketing: drukwerk voor affiches/flyers en mediabudget voor Google en Facebook

WAT GEVEN WIJ TERUG?

We geven onszelf slechts één maand om jullie ervan te overtuigen dat wij jullie steun waard zijn.

Vrijblijvende donaties zijn meer dan welkom, maar we zetten er met veel plezier iets tegenover: exclusieve stickers, buttons of tote bags, een natuurwandeling in Bulskampveld of een exclusieve rondleiding of zelfs een vermelding van uw naam of logo op onze site of locatie.

Mocht het zijn dat wij het vooropgestelde doelbedrag overstijgen, dan worden deze extra middelen opzij gezet om ons permanente plekje in de natuur te realiseren.