Een fietscafé aan Madou

/ TANDEM

Owner

/ TANDEM

Tandem wordt geleid door een team van 5 oprichters met een passie voor good food en fietsen: Céline en Amandine zorgen voor de decoratie en het menu, Corentin is onze getallenman, Gautier is onze hersteller en Florent staat in voor de communicatie. En we kunnen je allemaal een cappuccino serveren met een laagje schuim in de vorm van een fiets! Het is onze droom om een open, gezellige en milieuvriendelijke plek te creëren waar fietsen en kwaliteitsvoeding op eerste plaats komen.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 31/07/2020

Tandem is zowel een overheerlijk duurzaam restaurant als een fietsenmaker. We hebben ons concept getest als pop-up en staan nu op de trappers om ons definitief ergens te vestigen! Help ons om de meet te bereiken!

 

Waarom Tandem? 

Omdat er in Brussel nog geen plek is waar je lekker kan eten en tegelijk je fiets kan laten herstellen. Een plek waar iedereen welkom is: fijnproevers, koffieleuten, fietsers of ... fietsers in wording. Een gezellige plek waar je graag blijft hangen om gezond en lokaal te lunchen, te genieten van een lekker kopje koffie, je fiets snel te laten herstellen, op je laptop te werken, heerlijk te ontspannen na het werk of een origineel geschenk te vinden. 

En Tandem is ook kids-friendly. We hebben een kidscorner, een aangepast menu en lekkere brunches in het weekend. 

Waarom deze crowdfunding?

Omdat we eerst de tijd hebben genomen om te testen of ons project relevant en degelijk was met twee pop-ups en nu een fantastische plek hebben gevonden om ons echt te vestigen: een grote ruimte met een terras op een binnenplein en een win-winpartnerschap met Mundo Madou. 

Om ons bedrijf in te richten zijn we fors aan het investeren, en we lanceren deze crowdfunding om ons in de laatste rechte lijn een duwtje in de rug te geven.

Rewards

Met deze crowdfunding kunnen we verschillende investeringen financieren die we schatten op € 10.000: 

- een professionele oven voor onze befaamde Tandem-cookies

- een koffiemachine voor onze sterke espresso’s

- materiaal voor de fietsenmakers van Tandem zodat zij jouw stalen ros kunnen herstellen 

- prachtige bankjes om heerlijk uit te rusten

In ruil voor je gulle bijdrage hebben we enkele leuke wederdiensten voorzien die je bij Tandem kunt komen ophalen. 

Het Tandem-team bedankt je alvast voor je hulp en nodigt je graag uit voor een koffie of een herstelling!

     

Tandem

tandem