Bioproducten in bulk

/ Symbiose

Owner

/ Symbiose

Carine droomt al heel haar leven van een eigen zaak en Nathan is een rasechte natuur- en bioliefhebber. Moeder en zoon delen dezelfde mening over verantwoord consumeren. Ze zetten samen hun schouders onder een project dat biovoeding als een evidentie beschouwt.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 12/02/2018

Maak je je zorgen om je gezondheid en de planeet?  Er is in Brussel een schrijnend tekort aan alternatieven voor industriële consumptie en het bijbehorende afval. Wij vullen deze lacune op!

Symbiose is het initiatief van een moeder en zoon die een overdekte biomarkt willen openen met lokale, in bulk verkochte producten.

Ook in biowinkels kan je vraagtekens plaatsen bij de aanwezigheid van exotische producten en nodeloze verpakkingen ... Bij ons hoef je je daarover geen zorgen te maken. Wij hebben voor u al een selectie gemaakt.

Op onze zoektocht naar de beste producenten van bioproducten hebben we heel België doorkruist. We hebben tarieven met hen afgesproken voor bulkaankopen.
Dankzij deze strategie kunnen we bioproducten aanbieden tegen scherpe prijzen.

Waarom bio?

Omdat bio een kwaliteitsgarantie is.

Waarom overdekt?

Als bescherming tegen de regen.

Waarom lokale producten?

Omdat er meer dan genoeg lekkere producten zijn in België en het te gek is om ze aan de andere kant van de wereld te gaan zoeken.

Waarom in bulk?

In bulk koop je precies de hoeveelheden die je nodig hebt. Geen verspilling meer. Geen bedrog, misleidende reclame of gefotoshopte afbeeldingen. Bij Symbiose kun je zien, ruiken en voelen wat je koopt.

Minder verpakkingen zorgen voor minder vervuiling en minder kosten. De klanten bepalen zelf de hoeveelheid die ze willen aankopen naargelang hun behoeften. Verkrijgbare producten:

  • Fruit en groenten: We zullen constant een veertigtal referenties aanbieden. Het assortiment varieert naargelang de seizoenen.
  • Droge voeding: Zaden (pompoenpitten, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten ...), gierst, couscous, linzen (zwarte, groene, koraallinzen), vlokken (haver, spelt, boekweit ...), rijst (witte basmati, volle langkorrelrijst, ronde risottorijst ...), pasta (wit, volkoren, met insecten! ...), olijven, gedroogde vruchten (bananen, appelen, veenbessen, abrikozen, vijgen ...), chocolade, noten (okkernoten, cashewnoten, macadamianoten ...)
  • Brood en bloem: Na veel wikken en wegen hebben we de beste biobroden en bloemsoorten van België gevonden.
  • Kruidenplanten: bieslook, munt, peterselie, fijne basilicum
  • Specerijen: komijn, diverse soorten curry, paprika, piment, kurkuma, garam masala, peper, zout enz.
  • Kaas: Gouda, Ardenner met basilicum, gruyère, li p’tit rossê, Waterloo enz.
  • Vlees/charcuterie: (Vlees zal verkrijgbaar zijn op bestelling. Het zal niet aangeboden worden in de winkel omdat we met een verdeler zullen werken)
  • Olie, balsamico: olijfolie en koolzaadolie (Spaanse olijfolie en Belgische koolzaadolie).
  • Drank: koffie, fruitsappen (appelsap, perensap, berkensap), wijn (rood, wit, rosé)
  • Zeepblokken: gomasio, eucalyptus en munt, honing en bijenwas, en shampoo in blokvorm.

De rewards worden in de winkel overhandigd vanaf onze openingsdatum.

We hebben jouw hulp nodig om dit project te kunnen realiseren. Met het geld kunnen we een broodnodige koude damer aankopen. Deze kost 8.500€. 

Als we het doelbedrag halen, gaan we voor een koeltoog (2.100€) en een kassa (4.439€).

Steun ons door één van de rewards te kiezen en door deze campagne te delen op sociale media! We rekenen op jullie ;-)

Bedankt!!!

https://www.facebook.com/Symbiose-March%C3%A9-Bio-en-vrac-1424351787681545/