Vechten doe je in de ring, en niet op straat !

/ Spelers van de Ring

Dit project is beëndigd op 27/02/2014

Het doelbedrag is gericht op het aanschaffen van nieuw trainingsmateriaal voor de jonge worstelaars van catchclub Brussels Young Wrestling Style.

De Mexicaanse worstelstijl Lucha Libre is nog relatief onbekend bij het grote publiek. Met behulp van kleurrijke maskers en iconische personages verbeelden de acrobatische worstelaars de eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad.

Bij de catchclub Brussels Young Wrestling Style trainen bijna dagelijks tientallen jongeren onder begeleiding van de ervaren luchador Shaolin Colorado en regisseur Marijs Boulogne. Onder hun impuls verkennen en verbazen de Spelers van de Ring de wereld van het professionele theater.

Hun werk op de scène laat zich nog het best beschrijven als een feestelijke strijd tussen goed en kwaad waarbij het publiek niet stil moet zijn maar mag roepen wat het zelf denkt. De voorbije drie jaar hebben de Spelers van de Ring optredens gegeven in Brussel, Aarschot, Amsterdam, Oostende, … Telkens spreekt het een heel netwerk van vrijwilligers aan en betrekt hen bij de omkadering.

Vandaag vragen de Spelers van de Ring je medewerking om nieuw trainingsmateriaal te kopen voor de ondersteuning van de jongeren.

http://www.telebruxelles.net/portail/emissions/magazines-a-voir-en-ligne/terre-urbaine/28348-181113-sur-le-ring