Snoezel mee

/ Tony, Katrien, Anick, Karin en Amber

Owner

/ Tony, Katrien, Anick, Karin en Amber

Tony Nys, muzikant en vader van 3 waarvan een kind met het Syndroom van Down, vraagt jouw steun voor ‘Snoezel mee!’ Katrien De Bièvre ( Muziektheater Pantalone), Anick David (Seniorencentrum Brussel), Karin Luppens (Groep Intro Brussel) en Amber Vansintjan (Bazart Brussel) werken samen om deze droom te realiseren.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 11/12/2014

Bouw mee aan een snoezelruimte in het centrum van Brussel. Een ruimte die openstaat voor iedereen: jonge gezinnen, senioren, instellingen, scholen,….

Heb jij soms behoefte om te ontspannen in de stad? Om stil te worden? Om te tasten, te ruiken, je zintuigen te prikkelen? Om ontroerd te worden door een muzikant die live muziek speelt? Of om weg te dromen bij muziek en verhalen?

Bouw mee aan een snoezelruimte in het centrum van Brussel. Een ruimte die openstaat voor iedereen: jonge gezinnen, senioren, instellingen, scholen,….

Snoezelen is de combinatie van snuffelen en doezelen, een vernieuwend concept dat wereldwijd groeit. Het is een heilzame activiteit voor iedereen, in het bijzonder voor wie moeilijk activiteiten vindt in de vrije tijd, zoals kinderen met een ernstige beperking of senioren met gevorderde dementie. T

oegankelijke snoezelruimtes buiten therapie of welzijn zijn zeldzaam. Wij hebben jouw steun nodig om een uniek project te realiseren: een artistieke snoezelruimte in het midden van Brussel die openstaat voor het brede publiek.

Met je donatie help je niet alleen concreet om materiaal aan te kopen, maar geef je ook een sterk signaal aan de overheid om mee in dit project te stappen.

  • Voor 10€ In ruil voor 10 € nodigen we je uit op de opening van de snoezelruimte, toegang voor 2 personen. Breng iemand naar keuze mee!
  • Voor 25€ Voor 25 € krijg je gratis toegang tot een familiezondag voor 3 personen én een gesigneerde poster: kies uit de maandelijkse programmatie op Martelaarsplein 10 een activiteit en geniet samen met je kind, ouder en/of grootouder van een gezellige en kunstzinnige zondagse uitstap.
  • Voor 60€ 60 € is goed voor een geleid bezoek aan de snoezelruimte voor 10 personen. Breng je familie en vrienden mee!
  • Voor 150€ Bij een hoger bedrag plannen we activiteiten op maat en in overleg: Voor 150 € organiseren we in onze ruimte een vorming rond snoezelen voor 20 personen. Nodig je vrienden en collega’s uit!
  • Voor 1500€ En voor een donatie van 1500 € werken we een namiddag/avond uit in de ruimte voor 40 personen: verjaardagsfeest, Kerstfeest, workshop of teambuilding. We zorgen ook voor naamsvermelding op de snoezelpagina van onze website, in de communicatie over de snoezelruimte en in de promofolder en –video. We maken er samen een gezellige bijeenkomst van!

https://www.facebook.com/Pantalonemuziektheater