Voorstelling Cyborgs’ Quest

/ The Slayers (Impulsion Dance)

€4.130van €4.000

39growfunders


À-Fonds, het Jongerenfonds van de VGC, steunt dit project en verdubbelt jouw bijdrage!

103%
Steun dit project

Uw bijdrage wordt automatisch teruggestort als het project zijn doel niet behaalt.

Owner

/ The Slayers (Impulsion Dance)

The Slayers, van oorsprong volleerde battle-dansers, werken sinds 2014 aan een artistiek creatief proces. Elke danser bezit een eigen artistieke identiteit geïnspireerd op hiphop, turfing, hedendaagse dans, afro dance, yoga en gevechtssporten. Het collectief Impulsion heeft The Slayers begeleid en geproducet in het kader van hun voorstelling Cyborgs’ Quest. Impulsion legt zich toe op het uitdragen van dans en hiphopcultuur, in het kader van de lokale socioculturele werking.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 19/01/2018

Steun de creatieve uitwerking van een hiphopvoorstelling en de promotie van deze cultuur gebracht door een trio van jong Belgisch hiphoptalent uit Brussel. We willen deze dansvoorstelling in de kijker zetten in verschillende cultuurcentra in België zodat ze de Belgische hiphop ook kan vertegenwoordigen in het buitenland.

Aangezien het genre momenteel te weinig aan bod komt in de Brusselse cultuurscene willen we een voorstellingsaanbod uitwerken. Er leeft onder het Brusselse publiek een sterke interesse voor hiphopdans (de optredens van Impulsion trekken jaarlijks meer dan duizend bezoekers), maar er zijn weinig locaties die het genre programmeren. We stellen vast dat er een ruime publieke belangstelling is voor onze realisaties. Daarom willen we dit soort optreden en dans naar de Belgische cultuurcentra loodsen om het te delen met gezinnen en liefhebbers van cultuur in de brede zin van het woord.

Via deze crowdfunding steunt u de financiering van onze eerste hiphopvoorstelling van 50 minuten waarmee we naar verschillende culturele centra trekken. Via de dans en het sf-universum belicht deze creatie het spanningsveld tussen mens en technologie. Hieronder kan je een trailer bekijken.

 

Met € 4.000 kunnen wij onze belichting, regisseur, decors, kostuums en communicatie financieren. Helpt u ons dit ambitieuze project waar te maken?

  • Voor € 10: Een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor 15€: 1 toegangsticket*voor de voorstelling + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 30: 2 toegangstickets* voor de voorstelling + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 50: 4 toegangstickets* voor de voorstelling + Impulsion T-shirt + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 100:  6 toegangstickets* voor de voorstelling + meet-and-greet met de artiesten na het optreden + een Impulsion T-shirt + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 250: Dans-initiatie van een uur (datum in overleg vast te leggen) + 15 toegangstickets* voor de voorstelling + meet-and-greet met de artiesten na het optreden + een Impulsion T-shirt + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 500: 30 toegangstickets* voor de voorstelling + etentje met de artiesten + receptie met de artiesten na het optreden + een Impulsion T-shirt + een vermelding op onze website + een affiche + een compilatie van de muziek van de voorstelling.
  • Voor € 750: Eendaagse opleiding/workshop rond hiphop voor 15 personen bij Impulsion of op een locatie naar keuze + 15 toegangstickets voor het optreden of een tegenprestatie op maat.
  • Voor € 1200 en meer: Organisatie van de voorstelling Cyborgs’ Quest in uw cultureel centrum of een promovideo voor uw onderneming of een reward op maat + toegangstickets voor uzelf en uw vrienden.

*De toegangtickets zijn geldig voor het optreden van vrijdag 19 januari 2018 om 21u30 op de Growfunding / Bazaar in de Beursschouwburg.

(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)

www.impulsion-dance.be/slayers

https://www.facebook.com/Planete.Slayers/

https://www.facebook.com/impulsion.dance/