Very Important Pizza Party

/ Samen Voor morgen

Dit project is beëndigd op 07/01/2019

Zelf-gemaakte pizza’s met verse groenten?! “Mmmm, lekker!”, denkt u ongetwijfeld. Kom dan naar de eerste VERY IMPORTANT PIZZA PARTY. Want zo maak je de nieuwe kinderwerking van Samen voor Morgen mee mogelijk!

Ghizlaine en Samir startte “Samen Voor Morgen” op samen met een enthousiaste oudergroep aan een Molenbeekse schoolpoort. Samen organiseren ze activiteiten voor kinderen, met de bedoeling hen klaar te stomen voor de wereld van morgen.

Met elke activiteit werden meer mama’s, papa’s en kinderen betrokken: het mamacafé, de papavoetbal, de boekenclub op wieltjes, de pizza-ateliers met de mobiele oven,...  

Onze mobiele oven - waarin je zowat alles kan bakken: van pizza’s tot brood, tajines of appeltaart - ben je ongetwijfeld al een tegengekomen op een buurtfeest of festival ergens in Brussel.


Vandaag wil Samen Voor Morgen een nieuwe werking ontwikkelen. We willen ouders en kinderen tijdens buurt- en school ateliers leren samenwerken en experimenteren tijdens kookateliers. Vanaf het voorjaar 2019 starten we met een heel nieuw educatief aanbod op maat.

Daarom zijn we op zoek naar 7.500 euro voor de uitbouw van onze kinderateliers. Met deze som willen we volgende zaken aankopen:

  • kindvriendelijk kookmateriaal zoals messen, snijplankjes, schillers…

  • promotiemateriaal op kindermaat zoals kinderschorten, banners, vlaggen… om onze ateliers ...

  • keukenrobots

  • een kleine ingebouwde frigo

  • een kleine stroomgenerator

Om dit te kunnen financieren hebben we je steun nodig:

- word lid van onze facebookpagina en blijf op de hoogte van onze activiteiten

- doe een bijdrage en kom naar onze VIP party - Very Important Pizza party (voorzien voorjaar van 2019)! of nodig onze pizza mobiel uit op jouw feest, bedrijfsevenement, ….