Een reizende, gezellige en smakelijke ervaring

/ POP-POT

Dit project is beëndigd op 28/02/2019

Help ons aan een keuken om jullie te laten blijven genieten van alle hoeken van Brussel!

We zijn oorspronkelijk 3 vrienden die dezelfde passie delen: de keuken. 2 jaar geleden zijn we begonnen met het organiseren van rondreizende etentjes in een gezellige sfeer op verschillende plekken in Brussel.

We houden ervan om nieuwe plekken te ontdekken en toe te eigenen. Voor ons is het interessant om de verborgen gezichten van de stad te onthullen. Elke keer zoeken we naar een ongewone plek. Altijd van plaats wisselen is niet eenvoudig ... je moet alles dragen, alles herschikken en een vertrouwde sfeer creëren op een plek waar je het niet verwacht!

De Franse uitdrukking ‘faire la popotte’ betekent voor een grote groep een populair gerecht maken. Iedereen ontmoet elkaar rond dezelfde tafel, passeert de gerechten en er is geen afval. Net zoals thuis! Elke keer voegen we onze persoonlijke benadering toe aan de uitnodiging, de decoratie, de verwelkoming. We willen een unieke ervaring aanbieden! Een alternatief voor het restaurant!

Voor elk diner stellen we een ander menu samen. We doen alles zelf. Alessandra en Pauline hebben plezier in de keuken en Giampietro introduceert graag nieuwe wijnen bij de gerechten. Recepten uit verschillende culturen worden verkend met lokale en seizoensgebonden producten. We halen inspiratie uit onze reizen en onze ontmoetingen.

Om deze magie te kunnen blijven creëren, hebben we je nodig vandaag. Help ons onze eigen keuken te hebben! Jouw bijdrage is essentieel om professioneel materiaal te kunnen aankopen om onze keuken af te werken::

  • een grote oven om voor een grote groep te koken;

  • mobiele kookplaten die ook kunnen worden gebruikt tijdens onze reizende evenementen.-

  • een koude ruimte om onze verse producten te bewaren, terwijl we zoveel mogelijk energie besparen;

Om je te bedanken, hebben we verleidelijke beloningen verzonnen waarmee je kan deelnemen aan onze evenementen, ons universum kan ontdekken of testrecepten kan uitproberen.

Of je nu naar onze etentjes komt of onze SuperAperos, alleen of met twee, met vrienden of familie, onze ingrediënten vallen op en verwennen je: een nieuwe plek om te ontdekken, een lokaal initiatief om te leren kennen, gerechten om te delen, populaire recepten heruitgevonden met lokale en seizoensgebonden producten, een warm en feestelijk welkom ... kortom kom een unieke ervaring beleven!

  • 10 € / Kom en proef een zelfgemaakte COCKTAIL tijdens een SuperApero + een notitieboekje van onze POPulaire RECEPTEN!

  • 25 € / Kom een FLES WIJN delen met je vrienden tijdens een SuperApero + een notitieboekje van onze POPulaire RECEPTEN!

  • 50 € / Kom eten tijdens een SUPERAPERO met een vriend, een collega, je wederhelft (buffet voor 2 personen) + een notitieboekje van onze POPulaire RECEPTEN!

  • 80 € / Kom naar onze REIZENDE TABLE D’HOTES (aperitief + diner + wijn voor 1 persoon) + een notitieboekje van onze POPulaire RECEPTEN!

Onze table d'hôtes is één keer per maand, op een nieuwe plek in Brussel. Geniet van een vriendelijke sfeer rond een grote tafel met hongerigen en POTjes om te delen!

  • 250 € / Kom naar een WIJNDEGUSTATIE met vrienden om kleine producenten te ontdekken die zijn geselecteerd door onze sommelier Giampietro (max 5 personen)

  • 500 € /Organiseer met ons een APERO BUFFET voor uw vrienden, collega's of familie (max. 10 personen) 

  • 1000 € / Organiseer met ons EEN GEWELDIGE MAALTIJD voor een speciale gelegenheid! (aantal mensen en details te bespreken)

Dank u!

150