€ 2 van €60.000 - 2 growfunders - nog 102 dagen

Steunen

Op 14 juni 2019 ontvangt onze gemeente Grimbergen de tijdrit van de Baloise Belgium Tour. Als we dit evenement met z’n allen voor minstens 60.000€ netto sponsoren, dan wordt minimaal 40.000€ herverdeeld over positieve (burger)projecten in Grimbergen. De overige 20.000 € wordt geïnvesteerd in het Grimburgerfonds voor de komende jaren. 

WAT KAN JIJ DOEN?

 

> Sponsor tot en met 31 mei 2019 via de steun-knop hierboven met een bedrag naar keuze. Jouw naam wordt opgenomen in het sponsorboekje. Wil je graag een VIP-ticket (80 €/persoon) of wil je graag als onderneming sponsoren? Neem dan contact op met Het Grimburgerfonds!

>  Dien een positief (burger)project in (tot en met 15 maart 2019). Zie meer info hieronder.

> Stem op jouw favoriete project (van 1 april tot en met 31 mei 2019)

DIEN HIER JE PROJECT IN

WAT

Alle projecten die doorgaan op het grondgebied van de Gemeente Grimbergen. Elk idee voor Grimbergen is welkom. Het thema mag je zelf kiezen: een klimaat-actie, een gedeelde moestuin, een sociale buurtwinkel, een straatfeest ... Zolang je maar mensen samenbrengt ;-).

WIE

Iedereen mag indienen: van jong tot oud en van individuen en burgerinitiatieven tot vzw’s en sociale ondernemingen.

HOEVEEL

We willen zowel (hele) kleine als grotere projecten (mee) financieren. Indien het budget van je project hoog is, geef dan aan welke andere financieringsbronnen je kan aanspreken. Wees transparant en beschrijf je budget zo gedetailleerd mogelijk.   

WANNEER

Indienen kan tot en met 15 maart. Nadien maakt de jury een selectie van de beste projecten. Vanaf 1 april kan je op deze pagina stemmen op je favoriete projecten. De winnaars worden bekend gemaakt begin juni.

VRAGEN

Lees hier de briefing voor potentiële projecthouders. Kom naar de infosessie op zaterdag 9 feburari om 14u (Vliegveld Grimbergen) of contacteer frederik@growfunding.be.

Je ontvangt een bevestiging dat we je project goed ontvangen hebben per mail (kijk indien nodig in je spam).