Fujinn Open Orchestra

/ Amadeo Productions

Owner

/ Amadeo Productions

Een uitgelezen gezelschap van ambachtslui, muzikanten en ontwerpers, geschaard rond Philippe Cap en de vzw amadeo productions.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 14/05/2015

Klankscukpturen voor de stad! 

Eind 2013 zag ons Fujinn-project het licht met de creatie van de eerste grote klanksculpturen. Sindsdien is deze mobiele installatie uitgegroeid tot 9 indrukwekkende elementen...

Vanaf de zomer 2015 wordt het publiek door onze muzikanten uitgenodigd om met Fujinn deel te nemen aan concerten en performances op straat, op pleinen, op festivals... als een feestelijk ritueel, als creatieve adem die door de stad beweegt om dromen tastbaar te maken. Het concept werd reeds een paar keer uitgetest met de eerste modules en deze eerste experimenten hebben ons enthousiasme alleen maar doen toenemen (zie foto’s en video’s)!

Waarom Growfunding?

> Ten eerste, om de klanken van Fujinn volledig tot hun recht te laten komen, is het noodzakelijk om voor geluidsversterking te zorgen. Samengevat zal het benodigde budget als volgt besteed worden:

  • speciale microfoons : 2.600 € -
  • “klankcomputer” : 500 €
  • mengpaneel : 2.800 €
  • monitorboxen : 600 €
  • bekabeling en diversen : 1.500 €

 

> Ten tweede echter is Fujinn ook een groot avontuur. Het is niet alleen een artistiek, maar ook een participatief project. Binnenkort gooien wij de trossen los om idereen met Fujinn kennis te laten maken. We nodigen jullie vandaag al uit om deel te nemen aan deze reis. Dankzij jullie financiële bijdrage kunnen we ons budget vervolledigen, maar we rekenen ook op jullie om het concept Fujinn bekend te maken bij vrienden en kennissen.

Afspraak op onze Facebook-pagina om op ontdekking te gaan, dromen uit te wisselen… en zonder terughoudendheid te liken! Alvast bedankt voor jullie aanmoediging! Weldra is het zomer: laat het collectieve feest losbarsten!

10€: Super! Bedankt! Kom samen met ons feestvieren en Fujinn ontdekken tijdens ons lanceringsconcert op 30 mei.

25€: Zeer veel dank! U bent uitgenodigd op het lanceringsconcert (2 pers.) , maar ook op een van onze repetities (25 mei). Kom de geheimen van Fujinn ontdekken en neem deel aan een uniek creatiemoment.

50€: Driewerf dank! We nodigen u uit op een repetitie en op het lanceringsconcert waar we u een welkomstdrink voor 2 personen zullen aanbieden. Daarnaast krijgt u eveneens een mooie, gehandtekende foto.

150€: idem + we nodigen u met plezier uit op het lanceringsconcert én op een chique walking dinner met de makers van Fujinn. Geldig voor 2 personen.

500€: Uw festival, Cultureel Centrum, bedrijf, ... beslist Fujinn als eerste te boeken! We ontvangen 2 personen tijdens ons lanceringsconcert en geven 600€ korting op de eindfactuur van uw evenement.

1.300€: U wordt partner/co-producent en boekt de "grote versie" van Fujinn! Wij heten 2 personen welkom op ons lanceringsconcert en geven 1.560€ korting op de eindfactuur van uw evenement. .

http://www.facebook.com/fujinnopenorchestra