Solidaire zeefdruk

/ No Doc vzw

Dit project is beëndigd op 03/06/2018

Als toegewijde vakmensen willen we door middel van zeefdruk Brusselaars zonder papieren ondersteunen. Laten we samen de aanschaf van een atelier en apparatuur mogelijk maken.

No Doc is een non-profit organisatie wiens doel het is om mensen zonder papieren te helpen in hun strijd voor regularisatie en die werkt rond bewustmaking van dit probleem.

Hiervoor nemen we deel aan verschillende evenementen in de hoofdstad en verkopen we er tassen en t-shirts met onze afbeeldingen.

Om onze activiteiten onder optimale omstandigheden voort te zetten, moeten we investeren in een nieuwe zeefdrukinstallatie.

Daarom zoeken we 3500 euro.

Met deze som kunnen we kleine zeefmachines aanschaffen en een kleine werkplaats huren. Zodat we kunnen produceren zoals we willen en een stockageruimte hebben .

Met deze som kunnen we kleine zeefmachines aanschaffen en een kleine werkplaats huren. Zodat we kunnen produceren zoals we willen en een stockageruimte hebben.

Door onze ambachtelijke activiteiten hopen wij, zonder papieren, op lange termijn in onze behoeften te voorzien.

Als tegenprestatie voor uw bijdrage, bieden wij u aan om tijdens één van onze workshops kennis te laten maken met zeefdruk en al uw logo's af te drukken op uw drager naar keuze en nog veel meer!

Steun ons door:

  • Deze campagne te delen in jouw netwerk en op sociale media

  • Een reward te kiezen

  • Een bijdrage te storten rechtstreeks op ons rekeningnummer BE28 3630 1972 7820 met volgende melding: "growfunding - jouw mailadres".

 

https://www.facebook.com/No-Doc-1652024688349476/