Mary Pop-in rest-aurant

/ Eatmosphere

Dit project is beëndigd op 18/12/2016

Kom naar ons pop-up restaurant, kies voor een Loco Brunch en leer alles over de unieke smaak van voedseloverschotten. We hebben alvast een bordje vol Mary Pop-in magie voor jou gereserveerd. Tot binnenkort!


 

Pop-up restaurant 
Mary Pop-in laat je op een ludieke en zeer smakelijke manier kennis maken met een tweede kans voor voedseloverschotten. Er is geen enkele reden om deze verse producten weg te gooien en daarom zetten wij ze weer heel smaakvol in de spotlights. Daarnaast willen we je ook via workshops inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Een derde wordt verspild!
Wist je dat ⅓ van ons geproduceerde voedsel wordt weggegooid? En dit terwijl er toch 10 a 15 % hongerarmoede in België is. Ons verloren gevoel met voeding en de natuur heeft een grote ecologische, sociale en economische impact op onze maatschappij. Daarom recupereert onze vzw Eatmosphere voedseloverschotten voor sociale organisaties die met kansarmen werken en creëren we creatieve concepten, zoals Mary Pop-in, om u daarvan bewust te maken.

Een mooie beloning
Het pop-up restaurant zal tijdens de weekends openen in Bel Mundo, het sociaal restaurant van onze partner Atelier Groot Eiland. Via deze campagne vragen we steun om Mary Pop-in mogelijk te maken. Natuurlijk belonen we je ook voor die steun. VIP op de openingsavond, een Loco Brunch, ons boek REST dat in april uitkomt, een unieke fotoshoot, een kickass evenement... In de kolom hiernaast vind je de Mary Pop-in mix van mogelijke beloningen.

Wat zijn we van plan met 16.000 euro?
Ongeveer 5.000 euro investeren we in jullie beloningen. De rest is onder meer voor de logistiek van het recupereren bij al onze partners, het aannemen van een chef en een sous-chef, materiaal inrichting keuken en eetruimte, de sensibilisering en de communicatie via allerhande kanalen, om producten te kopen die we niet kunnen recupereren, om onze partners te betalen met wie we gezamelijke workshops doen, om externe topchefs aan te trekken voor onze gastronomische evenementen, om artisanale producten te creëren...

Share, Like, B(r)uzz
En last but not least, niet vergeten om in Facebookland en in al je andere sociale kanalen je vrienden en familie uit te nodigen, te liken, te delen… kortom te helpen een buzz te maken van onze growfunding :-)

- muziek: Feel good, Broke for free -

https://www.facebook.com/marypopinrestaurant