Manneke, een boetiek met een nieuwe kijk op souvenirs!

/ #cecinestpasunsouvenir

Dit project is beëndigd op 17/11/2017

Gedaan met clichés! Brussel barst van het talent en dat mag iedereen weten! Werp een blik op ons uitstalraam met lokale creaties, waarin je de inwoners en diversiteit van Brussel weerspiegeld ziet! Zeg nee tegen een prullerige Manneken Pis-kurkentrekker en kom gewoon naar Manneke!

Voor ons is Brussel eerst en vooral onze geboortestad die we in ons hart koesteren. Zodra je Brussel kent, moet je er wel van houden. Want Brussel is een stad met karakter en contrasten, tegelijk tjokvol talent en complexen. Ze is meer dan 1 000 jaar oud en toch jong, dynamisch en rijk door haar diversiteit.

Ons project: we openen een boetiek met alternatieve souvenirs en cadeau-ideeën voor Brusselaars en de miljoenen mensen die de stad elk jaar bezoeken.

Bij Manneke vind je, vlakbij de Grote Markt, alleen lokale producten. Lekkers zoals bieren van kleine brouwers, creaties van kringloopmateriaal, juwelen, T-shirts en boeken met een originele kijk op Brussel ... het krioelt hier van lokaal vakmanschap dat we gewoon dichter bij het grote publiek moeten brengen.

Behalve een boetiek wordt Manneke een gezellige plek waar mensen Mannekes producenten, creatieve geesten en partners kunnen ontmoeten. De winkel draagt ook bij tot de kringloopeconomie en kiest voor korte ketens en een milieuvriendelijke productie. 

Door Manneke te steunen, help je talent van Brusselse bodem en steun je een project dat bezoekers authentieke kwaliteitsproducten biedt, die in niets lijken op de prullaria uit zielloze winkels die toeristische steden overal ter wereld overspoelen.

PARTICIPATIEVE FINANCIERING  

Met jouw steun kunnen we ons initiatief financieren en:

- een winkelgevel bouwen in overeenstemming met onze grafische identiteit; 

- een winkelinrichting op maat laten timmeren, met kringloopmaterialen;

- een atelier inrichten waar we mini-evenementen, tentoonstellingen en workshops organiseren zodat onze partners hun creaties op een interactieve manier kunnen tonen aan het publiek.  

Dus, aarzel niet!

Like onze Facebook-pagina: www.facebook.com/manneke.brussels/!
Steun ons door ons project zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven in jouw kring!
Beter nog ... draag een steentje bij in ruil voor een tegenprestatie!

  • € 10: onze welgemeende dank + uitnodiging voor de openingsavond.  
  • € 25: bovenstaande tegenprestaties + aankoopbon van € 5.
  • € 50bovenstaande tegenprestaties, maar met een aankoopbon van € 15. 
  • € 100onze welgemeende dank + uitnodiging voor de openingsavond + “Petit Manneke-mand” (klein assortiment producten van lokale producenten) of jogginguitje voor twee door Brussel met Brussels Sightjogging.  
  • € 250onze welgemeende dank + uitnodiging voor de openingsavond + “Manneke-mand” (assortiment producten van lokale producenten) of jogginguitje voor vier door Brussel met Brussels Sightjogging.  
  • € 500: onze welgemeende dank + uitnodiging voor de openingsavond + “Grand Manneke-mand” (groot assortiment producten van lokale producenten) + jogginguitje voor 1 groep door Brussel met Brussels Sightjogging.  
  • € 1 000 en meer: neem contact met ons op en wij zorgen voor een bedankje op maat.

(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)

 

https://www.manneke.brussels