Lowco

/ Relow asbl

Owner

/ Relow asbl

Het Lowco-team, dat zijn Kristo, Antoine, Patrick, Corentin en Maxime. Brusselaars die het verschil willen maken met een gratis, ethische en intuïtieve tool waarmee u beter begrijpt wat duurzaamheid inhoudt en bewuster kunt handelen!

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 04/12/2017

Bent u zoek op naar gezonde en milieuvriendelijke producten tegen een eerlijke prijs? Lowco wijst u de weg! De app brengt milieubewuste ondernemingen uit uw buurt in kaart en bevordert de lokale, duurzame handel. Helpt u ons dit ambitieuze project waar te maken?

 

 

In de Brusselse wijken zagen de laatste jaren talloze duurzame initiatieven het levenslicht. Helaas blijven ze vaak nog te weinig zichtbaar. Steeds meer consumenten verkiezen lokale producten vervaardigd met respect voor mens en milieu. En dat blijkt niet altijd evident te zijn ...

Daarom ontwikkelden wij een gratis tool die op intuïtieve en participatieve wijze informatie brengt over de duurzame producten en diensten in uw buurt.

Lowco gidst u door het aanbod van producten die goed zijn voor uw gezondheid, de planeet en uw lokale vakmensen. En niet onbelangrijk is dat uw keuzes bijdragen tot de omschakeling van uw buurt. De eenvoudige tools zorgen ervoor dat ieder naar eigen wens en vermogen kan deelnemen.

Om dit project uit te werken, hebben we landbouwers, ambachtslui en handelaars in Wallonië en Brussel opgezocht en naar hun verwachtingen geluisterd. We hebben het concept van onze app vormgegeven en uitgetest bij ervaren ontwikkelaars. De Lowco-app is voor ons al een concreet gegeven. Met behulp van uw inbreng willen we deze tool op grote schaal lanceren. We rekenen op uw steun om de volgende drie doelstellingen te realiseren:

1.   De app ontwikkelen;

2.   Zo veel mogelijk partners binnenhalen om u een aantrekkelijk netwerk aan te bieden;

3.   Tools implementeren waarmee u de duurzame projecten in uw buurt kunt steunen.

Via duurzame consumptie werken we samen aan een betere toekomst!

 

https://www.facebook.com/lowcoapp/