Lokale – vlakbij en naturel

/ Team Le Comptoir Local > Linkebeek

Dit project is beëndigd op 31/03/2017

Wilt u opnieuw genieten van de goede dingen des levens en tegelijk kiezen voor korte distributiekanalen? Wilt u graag weten wat er op uw bord ligt? Wilt u zelf bepalen wat u eet? Wilt u de lokale economie ondersteunen?

Omdat onze voedingsgewoontes tot 30 % van onze ecologische voetafdruk kunnen uitmaken, biedt Lokale u een ruime keuze aan seizoengroenten en -fruit, Belgische kazen, ambachtelijke vleeswaren, smaakvol vlees, gezonde gerechten, authentieke koekjes, echt brood, maar ook producten in bulk om minder verpakkingsmateriaal te gebruiken!

Nadat we gedurende twee jaar tal van producenten hebben bezocht, hebben we nu gepassioneerde en ervaren producenten geselecteerd die oog hebben voor het milieu en voor het dierenwelzijn. We vertellen u waar elk product vandaan komt en hoe dit gemaakt wordt.

Lokale is meer dan een supermarkt, het is ook een gezellige plek waar we workshops organiseren om te ontdekken hoeveel onze streken te bieden hebben.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de lokale economie de beste manier is om een sterke band op te bouwen, kunt u ons vanaf half maart komen bezoeken op onze nieuwe locatie aan de rand van Brussel, in Linkebeek. Onze winkel is open van maandag tot zondag.

Naast ons eigen kapitaal en de financiering door de bank, hebben we uw hulp nodig om een snijmachine aan te kopen voor de vleeswaren en ook een zelfbedieningsmeubel voor bulkgoederen. Steun ons en ontvang deze unieke rewards:

  • € 10: onze grote dankbaarheid + een uitnodiging voor de openingsavond en een aankoopbon van € 5

  • € 25: de bovenstaande compensaties + een groentemand van 3 kg uit het Pajottenland

  • € 50: de bovenstaande compensaties + een bezoek voor 2 personen aan de geuzebrouwerij Oud Beersel

  • € 75: de bovenstaande compensaties en het boek Bientôt à table

  • € 100: Onze grote dankbaarheid + een uitnodiging voor de openingsavond + het boek Bientôt à table en 6 groentemanden van 3 kg uit het Pajottenland, elke maand af te halen

  • € 500: 12 overheerlijke degustatiemanden, aan huis geleverd

HARTELIJK BEDANKT voor uw steun!!

Aarzel niet om onze Facebook-pagina (fb.me/lokale.linkebeek) leuk te vinden zodat u op de hoogte blijft van de vooruitgang van de werkzaamheden en de opening van de winkel!

PS: De rewards kunnen vanaf april afgehaald worden in de winkel

 

(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)