Lilith Galerie

/ transformeren, recycleren en herkleden !

Je kunt dit project steunen vanaf 23/07/2020

Lilith Galerie is een milieuvriendelijk project rond mode, kunst en uitwisseling! Leer naaien of laat je een handje helpen in een gezellige, creatieve sfeer! Zo kunnen we spullen eindeloos blijven transformeren en recyclen!

Lilith Galerie  is een tweedehands kledingzaak voor dames/heren/kinderen gevestigd in de oude kazerne van Etterbeek waar creativiteit de vroegere officieren vervangt!

Lilith Galerie wil de voetafdruk van onze kleding verkleinen en mode voor iedereen toegankelijk maken. We streven naar slow fashion met respect voor mensen, levende wezens en de natuur. Iedereen is welkom in onze hartelijke groep. Al wie zichzelf zoekt of gevonden heeft, leert er bewuster leven en kan er naar hartenlust werken - ook aan zichzelf - en creëren.

 

LILITH heeft diverse facetten: 

  • Lilith Galerie: winkel, naaiatelier, ontwerpstudio. Hier wordt knowhow gedeeld via kunsttentoonstellingen en masterclasses rond mode! 

  • Lilith Studio: creaties en textielidentiteit voor ondernemingen.

  • Lilith Store: tweedehands winkel op elke donderdag bij See U. Bezoekers kunnen een retouche op hun aankopen vragen. 

De galerie is open sinds 2019 en ingericht met onze eigen middelen. Maar om naailessen op te starten hebben we nog materiaal nodig: stoffen, machines, naaibenodigdheden, opbergmeubelen en een display voor de naailessen. We willen ook het programma met lezingen, expo’s en een modebibliotheek uitbreiden.

 

Hiervoor hebben we jou nodig!

lilithgalerie