De eerste inclusieve indoor speeltuin voor kinderen!

/ Lou Garagnani

€11.035van €10.000

220growfunders

110%
Steun dit project

Uw bijdrage wordt automatisch teruggestort als het project zijn doel niet behaalt.

Owner

/ Lou Garagnani

Lou, is een mama van 3 kinderen wiens droom het is om een unieke plek te openen waar alle kinderen eindelijk samen kunnen spelen, ongeacht hun verschillen!

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 14/01/2020

De wereld van Ayden is de eerste inclusieve indoor speeltuin! Een plek waar alle kinderen welkom zijn en waar bijzondere kinderen een ruimte vinden die volledig is aangepast en ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Naar de wereld van Ayden komen betekent uw kinderen vergezellen om nieuwe ervaringen van spelletjes en workshops te ontdekken, ze te zien lachen en plezier te hebben, terwijl ze de barrières van hun handicap doorbreken.

Kinderen van 0 tot 12 jaar die in goede vorm zijn, vinden hier een gigantische bouwsteenruimte met een muur om te bouwen, een dak en een huis, trampolines, een hoog hindernisparcours in een gigantisch kasteel, een grote glijbaan, een klimmuur, houten gameworkshops begeleid door vrijwilligers.

Buitengewone kinderen met speciale behoeften kunnen genieten van een "Snoezelruimte"; een multisensorische ruimte met glasvezelstangen, regenstokken, verlichte bubbelzuilen en hangmatten. Maar ook een psychomotorische schuimbaan met vloermatten, grote structuurbollen, schuimbalken. De pictogrammen op de grond en bij de ingangen van de spelen zullen helpen om uit te leggen en te begrijpen, en de getrainde begeleiders of personeel met een handicap (want de inclusie is totaal, ook op het niveau van de werknemers) zullen te allen tijde aanwezig zijn. Een speciale grote knop bij de ingang van de verschillende ruimtes stelt ouders in staat om hulp te vragen die hun kind moeten helpen om te bewegen, zitten of uit hun rolstoel te komen.

De ouders zullen genieten van een ontspannende ruimte om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen met andere ouders, koffie of chocolademelk te drinken of een kleine maaltijd of een gezonde snack te eten terwijl de kinderen zich verwonderen en spelen. En geweldige smaken om te ontdekken, allemaal lokaal en biologisch. De kleinste vergeten we niet door kleine potjes biologische groentepuree aan te bieden.

Er zullen uiteraard ook aangepaste toiletten zijn met een rolstoeltoilet, een grote omkleedtafel om aan de behoeften van klein en groot te voldoen, met behoud van de privacy. Er zijn ook kleine toiletten voor kinderen en wastafels op kinderniveau. 

Er zal ook een kleine borstvoedingsruimte zijn. En een deel speciaal ontworpen om kinderen te voeden die grote problemen hebben met voedselautonomie.

 

 

 

lemondedayden