Crunchy cricket bites from BXL

/ KRIKET

Dit project is beëndigd op 11/07/2017

Op zoek naar een tussendoortje dat lekker, lokaal en gezond is én tegelijk ook het klimaat redt? KRIKET is de allereerste Belgische krekelreep, 100% made in Brussels. Zin om te proeven? Steun onze growfunding!

Hey! Wij zijn Michiel en Anneleen, oprichters van KRIKET. We zouden je uren kunnen vertellen over hoeveel kleiner de ecologische voetafdruk van een krekel is dan die van een koe, hoeveel zuiniger ze zijn met water, kortom hoe krekels kunnen helpen om onze oververhitte planeet te redden. Maar uiteindelijk komt het hierop neer: ze zijn gewoon lekker! Dat is trouwens ook de reden waarom ze zowat op elk ander continent al eeuwen worden gegeten. Bovendien bevatten ze naast een flinke dosis zink en omega 3- en 6-vetzuren meer vitamine B12 dan zalm, meer ijzer dan rundvlees en bijna evenveel calcium als melk.

Omdat we geloven in de kracht van korte voedselketens zijn we aan de slag gegaan met krekelmeel van de Brusselse krekelkwekerij Little Food. Een fantastisch lokaal product en een sterk staaltje kringloopeconomie: de kleine helden worden gekweekt op reststromen uit de voedingsindustrie. En dat is nog maar het begin. Om zeker te zijn dat je met een reepje KRIKET even verder kan zorgden we voor een uitgebalanceerde samenstelling zonder toegevoegde suiker, maar boordevol vezels, vitaminen en mineralen.

What’s next? Samen met een culinair meesterbrein willen we ons recept perfectioneren en een professionele keuken huren om onze repen in de allerbeste omstandigheden te produceren. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Wil jij KRIKET in de rekken bij de winkel om de hoek? Steun onze Growfunding en maak de allereerste KRIKET oplage van 5.000 repen mogelijk. Spread the word en overtuig zo veel mogelijk mensen om deel te worden van de KRIKET community!

  • 10€

Persoonlijk bedankingskaartje + uitnodiging slotevenement

  • 25€

FUEL YOURSELF
4 repen + sticker + bovenstaande rewards
 

  • 50€

FUEL YOURSELF
6 repen + 1 KRIKET draagzak + bovenstaande rewards
 

FUEL YOUR EMPLOYEES
(KRIKET energie doos met 20 repen + tips voor gezonde en gelukkige dagen op kantoor)
 

  • 100 €

FUEL YOURSELF
8 repen + interactieve tour @ krekelkwekerij Little Food (2u + degustatie) + bovenstaande rewards
 

FUEL YOUR EMPLOYEES 
Word een KRIKET ambassadeur en ontvang een KRIKET energie doos met 40 repen + tips voor gezonde en gelukkige dagen op kantoor
 

  • 250 €

FUEL YOURSELF
20 repen + KRIKET t-shirt + bovenstaande rewards
 

FUEL YOUR SHOP
10% korting op uw eerste bestelling
 

  • 500 €

FUEL YOURSELF
Contacteer ons voor een reward op maat
 

FUEL YOUR SHOP
15% korting op uw eerste bestelling
 

  • 1.000 €

FUEL YOURSELF
Contacteer ons voor een reward op maat
 

FUEL YOUR SHOP
20% korting op uw eerste bestelling
 

  • 1.500

Contacteer ons en we bedenken een zeer speciale reward

 

Join the buzz! Follow us on:

Facebook: https://www.facebook.com/Kriketbar/
Instagram: https://www.instagram.com/kriketbar/


www.kriket.be