KooKVélo - de keuken die beweegt!

/ Cyrille Sowanou en Rinke Suy

Owner

/ Cyrille Sowanou en Rinke Suy

Koken is de passie van Cyrille sinds kinds af aan. Het bouwen van een mobiele keuken is een grote droom. Cyrille werkt al verschillende jaren met jong en oud rond duurzaam voedsel. Samen met Rinke wil Cyrille nu starten aan een eigen sociaal project in Brussel.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 10/04/2018

De KookVélo? De KooKVéLo is een bakfiets die we omtoveren tot een mobiele keuken.  De KooKVéLo kan reizen doorheen heel Brussel: pleinen, evenementen, alle publieke ruimtes, nog onbekende mooie plaatsten,…

Dit natuurlijk samen met jullie: De KooKVélo heeft als doel jong en oud  samen te  laten koken, eten en hen sensibiliseren rond gezonde voeding.

De KookVélo is een mobiele keuken, waarrond iedereen  kan verzamelen en gezellig samen koken. Dit project is gecreëerd door mensen met een passie voor koken en die één wens hebben: hun liefde voor koken delen.

Delen met wie?

De KooKVéLo wil een divers publiek kennis laten maken met gezonde voeding en hen ook een leuke tijd geven door samen te koken en te eten. Met KooKVéLo willen we mensen met verschillende horizonnen samenbrengen in de publieke ruimte of tijdens evenementen in Brussel. Koken en eten bestaat immers in elke cultuur. We willen mensen verbinden via dit samen koken en samen eten.  De KooKVélo mengt de culturele rijkdom van Brussel en samen creëren we een uniek recept.

KooKVéLo gaat aan de slag met voedseloverschotten. Op deze manier willen we aantonen dat er antwoorden zijn op voedselverspilling. We inspireren anderen om voedsel  te recupereren en recycleren op een toegankelijke en creatieve manier.

Maar ook…

De Kookvélo is ook dé gelegenheid om samen te koken en verschillende mensen en plaatsen te ontmoeten. Door aanwezig te zijn in de publieke ruimte willen we linken creëren tussen meerdere Brusselse buurten!

Steun ons:

  • Koop één van de onderstaande rewards
  • Deel de campagne in uw netwerk

                                                                              Help ons om dit avontuur te verwezenlijken!

 

 

 

www.growfunding.be/kookvélo