album “L’art de la joie”

/ Joy Slam

Dit project is beëndigd op 01/03/2019

Steun "L’art de la joie", het tweede album van de Brusselse slamdichteres Joy Slam: geëngageerde teksten, een ritmisch en eclectisch muzikaal universum dat je laat reizen!

Wie is Joy Slam?

Ik ben Joy, een jonge geëngageerde vrouwelijke artieste, in slam en spoken word. Ik ben in 2013 begonnen met poetry slam en sindsdien heb ik deelgenomen aan wedstrijden, optredens en concerten in binnen- en buitenland. Slam voor mij is een kunst van spreken die het delen, veroordelen en waarnemen mogelijk maakt terwijl je poëzie gebruikt. Mijn video's worden bekeken en gedeeld via sociale netwerken op de vijf continenten: Joy doet de Brusselse slam overal in de wereld schijnen!


Waarom L’art de la joie?

Mijn tweede album zal "L’art de la joie" heten, zoals de titel van een feministisch boek waar ik van hou. Ik koos ook deze titel omdat ik geloof dat we in een wereld leven waarin het niet altijd gemakkelijk is om je gelukkig en licht te voelen. Maar toch denk ik dat we moeten proberen de vreugde te cultiveren die we in ons hebben.
 

Waarom een Growfunding?

Het geld dat we krijgen via growfunding helpt ons bij het financieren van het releaseconcert op 8 maart in de Vaartkapoen, de muziekvideo's en communicatie. De opname van het album is voltooid en werd gefinancierd door de Federatie Wallonië-Brussel en het Brussele productiehuis SKINFAMA.

“L’art de la joie” steunen is ook een collectief Brussels project steunen omdat ik omringd ben door producenten, regisseurs, koorzangers, muzikanten, technici, ... van de hoofdstad om dit project uit te voeren.
 

Hoe steunen?

Dankzij uw steun kan ik dit album de promotie aanbieden die het verdient. Dus deel dit project in uw netwerken of draag bij aan een van de rewards.

Tot op 8 maart bij het releaseconcert?!

https://www.facebook.com/joyslambe/

10€:  bedanking in het album
15 €: bedanking in het album + een pen + album "l’art de la joie" (album met 11 nummers op te halen op 8 maart tijdens het releaseconcert of verzonden per post)
25 €: vorige rewards + 1 ticket voor het releaseconcert op 8 maart in de VK (een uitzonderlijke show)
40 € : vorige rewards + T-shirt (een T-shirt "L’art de la joie" alleen voor vrouwen, maat S, M, L, XL - op te halen 8 maart of per post toegezonden)
80 €  : Slechts 40 keer beschikbaar - bedanking in het album + pen + album + VIP-ticket voor het releaseconcert 8 maart (toegang tot private afterparty, foto, meet & greet en gratis drankje). 
100 €: Slechts 50 keer beschikbaar  - bedanking in het album + pen + Album + T-shirt + Boek-CD "TRAM25" + bookleg "L’arbre sans racines d’un pays sans soleil" + VIP-ticket voor het releaseconcert 8 maart
500 €: Slechts 5 keer beschikbaar 4 uur slamworkshop voor maximaal 10 personen (Sinds 5 jaar begeleidt Joy slam workshops met tieners en volwassenen en biedt iedereen schriftelijke en mondelinge slam-oefeningen + uitnodiging voor releaseconcert op 8 maart voor deelnemers aan de workshop.
1000 €: Slechts 3 keer beschikbaar -  bedanking in het album + pen + Album + T-shirt + Boek-CD "TRAM25" + bookleg "L’arbre sans racines d’un pays sans soleil" + 2 VIP-tickets + privéconcert: een speciale akoestische formule van 30 minuten gevolgd door een meet & greet  met Joy

 

Met de steun van: