Steun een verpleegkundige [#3]

/ Geschenk via Le Véritable

Owner

/ Geschenk via Le Véritable

Een politiek raadgever, een specialist digitale communicatie en een multi-ondernemer bundelen hun krachten ten behoeve van de solidariteit. Een initiatief van Carmelo Cennamo, Olivier Eggermont & Céline Vivier.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 27/04/2020

Bedankt onze verpleegkundigen door hen een cadeautje te schenken gekocht bij een handelaar in moeilijkheden. Elk bedankje wordt vergezeld met een persoonlijk briefje, geschreven door jou, en verzonden door Le Véritable, Fabrikant en distributeur van handgemaakte zeep met biologische arganolie en olijfolie en biologische cosmetica.

We willen het voor iedereen mogelijk maken om een klein cadeau te schenken aan onze verpleegkundigen. Deze cadeautjes kopen we aan bij handelaars in moeilijkheden. Elk cadeautje wordt bezorgd samen met een persoonlijk bedankbriefje van de donateurs om onze helden te bedanken.

Steun onze zorgverleners...

Elke dag om 20.00 uur applaudisseren de Belgen voor het verplegend personeel en al diegenen die hun gezondheid in gevaar brengen om ons in deze crisis te helpen. 

We willen hen extra bedanken. Daarom zijn we van plan om per schijf van € 3.000, ongeveer 200 geschenken te kopen. We kopen de cadeautjes telkens bij een andere handelaar en bezorgen ze telkens bij een andere ziekenhuis.  Per bijdrage van 15 € kan je een bedankje én een persoonlijk briefje sturen naar een zorgverlener.  Na de campagne contacteren we je hiervoor. 

… en onze lokale handelaars 

Zo slagen we twee vliegen in één klap: we bedanken onze verpleegkundigen én we steunen onze lokale bedrijven door goederen te kopen die ze anders nu niet konden verkopen. Deze keer biedt Le Véritable handgemaakte zeep met biologische arganolie en olijfolie en biologische cosmetica aan.

Samen solidair!