Urban Festival Hands Up !

/ Error 410

Dit project is beëndigd op 13/03/2020

Hands Up injecteert met urban culture expressieve en artistieke vrijheid in Brussel. Wil je ook je vuist in de lucht steken en vechten voor hetgene waar je in gelooft? Ben je pacifistisch en wil je dit met anderen delen? Of wil je gewoon genieten van een intens moment?

Sluit je bij ons aan en put your Hands Up!

 

Hands Up is een stedelijk multidisciplinair festival dat drie dagen lang de Beursschouwburg overneemt.

Tijdens dit festival (13, 14 en 15 maart 2020) laten we het publiek de verschillende disciplines en kunstenaars binnen urban art ontdekken. Hands Up ondersteunt ondernemerschap in skateboarding, dans, beatmaking,.... in een gezellige en participatieve sfeer in het mooie Brussel. Het festival is het uithangbord van dit soort stedelijke cultuur en biedt urban art de zichtbaarheid die het verdient.

Onze missie is om al deze disciplines samen te brengen rond dezelfde tafel en hun kennis te delen met de deelnemers.

Waarom hebben we ondersteuning nodig? 

Dit project markeert het begin van een groot project en we willen middelen ophalen om een vliegende start te maken. Met de opbrengst van deze campagne kunnen we onze artistieke partners (danser, zanger, beatmaker, DJ, enz.) op een correcte manier vergoeden voor hun performances.

We hebben je nodig om dit festival in de best mogelijke omgeving te laten plaatsvinden en het tot een onvergetelijke ervaring te maken. Hands Up ondersteunen betekent het ondersteunen van de creatieve geest van jongeren in Brussel. Doe met ons mee om het volledige artistieke potentieel van de stad te laten ontvlammen! 

Rewards

10€ = Dank je wel + 2 uitnodigingen voor Hands UP Festival 

25€ = Bedankt + 2 uitnodigingen voor Hands UP Festival + 2 softdrinks

50€ = Bedankt + 2 uitnodigingen voor Hands UP Festival + 2 gratis drankjes + 2 uitnodigingen voor de afterParty (zaterdag 14 maart)

125€ = Bedankt + 3 uitnodigingen voor het Hands UP Festival + 3 uitnodigingen voor de afterparty (zaterdag 14 maart) + 3 aangeboden drankjes + goodies aangeboden (Kit Hands Up).

175 € = Bedankt + 4 uitnodigingen voor het Hands UP Festival + 4 uitnodigingen voor de afterparty (zaterdag 14 maart) + 3 uur dansinitiatie bij Impulsion + goodies aangeboden (Kit Hands Up).

250 € = Bedankt op onze sociale netwerken met een speciale vermelding in onze berichten + 2 uitnodigingen voor de Afterparty (zaterdag 14 maart) + een dansles voor 10 personen.

500 € = Uw logo op al ons promotiemateriaal (flyers, posters, eindcredits voor video's, banner op de dag van het evenement) + toegang tot backstage 

750 € = Uw logo op al ons promotiemateriaal (flyers, posters, eindcredits voor video's, banner op de dag van het evenement) + mogelijkheid om uw bedrijfspromo ter plaatse te komen verspreiden en onze MC zal u vermelden in een van zijn toespraken. 

1000 € = Een dansvoorstelling inclusief choreografie, dansers en enscenering voor uw organisatie of promotionele videobewerking en opnames voor een commerciële activiteit met een stedelijke connotatie.

2000 € = Neem contact met ons op om een reward voor uw donatie te vinden.


Met de steun van :