Urban Festival Hands Up !

/ Error 410

Hands Up wil door middel van de stedelijke cultuur expressieve en artistieke vrijheid naar Brussel brengen. Wilt u ook uw vuist in de lucht steken omdat u bepaalde zaken betwist? Je bent in vrede en je wilt het met anderen delen door het V-teken met je vingers te maken? Wil je gewoon genieten en een intens moment delen?

Dus, 

Sluit je bij ons aan en put your Hands Up!

Hands Up is een multidisciplinair stedelijk festival dat zich gedurende 3 dagen afspeelt in de Beursschouwburg,

Tijdens dit festival (13, 14 en 15 maart 2020)  wordt een reeks activiteiten voorgesteld om het publiek de verschillende gebieden en kunstenaars van dit universum te laten ontdekken. 

Dit evenement ondersteunt skateboard-ondernemerschap initiatieven, dans, beatmaking,.... en dit alles in een vriendelijke en interactieve sfeer in het mooie Brussel.

Het zal het uithangbord zijn om deze activiteiten op een zo nobel mogelijke manier voor te stellen en ze de zichtbaarheid bieden die ze verdienen. 

Onze missie is om al deze disciplines samen te brengen rond dezelfde tafel en hun kennis te delen met de deelnemers.

Waarom hebben we ondersteuning nodig? 

Dit project markeert het begin van een grote reis en vereist veel geld om een vliegende start te maken. 

Deze steun zal de behoeften van al onze artistieke partners (danser, zanger, beatmaker, DJ, enz.) ondersteunen om een voorstelling te geven die hun talent waardig is. 

We hebben je nodig om dit festival in de best mogelijke omgeving te laten plaatsvinden en het tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het ondersteunen van Hands Up betekent het ondersteunen van de creatieve geest van jongeren in Brussel. Doe met ons mee om het volledige artistieke potentieel van de stad te ontwaken! 

Rewards

10€ = Dank je wel + 2 Uitnodigingen voor Hands UP Festival 

25€ = Bedankt + 2 uitnodigingen voor Hands UP Festival + 2 soft drankjes 

50€ = Bedankt + 2 uitnodigingen voor Hands UP Festival + 2 gratis drankjes + 2 uitnodigingen voor de AfterParty (zaterdag 14 maart)

125€ = Bedankt + 3 uitnodigingen voor het Hands UP Festival + 3 uitnodigingen voor de afterparty (zaterdag 14 maart) + 3 aangeboden drankjes + goodies aangeboden (Kit Hands Up).

175 € = Bedankt + 4 uitnodigingen voor het Hands UP Festival + 4 uitnodigingen voor de afterparty (zaterdag 14 maart) + 3 uur dansinitiatie bij Impulsion + goodies aangeboden (Kit Hands Up).

250 € = Bedankt op onze sociale netwerken met een speciale vermelding in onze berichten + 2 uitnodigingen voor de Afterparty (zaterdag 14 maart) + Een dansles voor 10 personen.

500 € = Uw logo op al ons promotiemateriaal (flyers, posters, eindcredits voor video's, banner op de dag van het evenement) + Toegang tot backstage 

750 € = Uw logo op al ons promotiemateriaal (flyers, posters, eindcredits voor video's, banner op de dag van het evenement) + Mogelijkheid om uw stalen ter plaatse te komen verspreiden en onze MC zal u vermelden in een van zijn toespraken. 

1000 € = Een dansvoorstelling inclusief choreografie, dansers en enscenering voor uw organisatie of promotionele videobewerking en opnames voor een commerciële activiteit met een stedelijke connotatie.

2000 € = Neem contact met ons op om een reward voor uw donatie te vinden.


Met de steun van :