Ons bos in een boek!

/ Werkgroep Zot van het Hallerbos

Owner

/ Werkgroep Zot van het Hallerbos

De auteurs van Het Hallerbos zijn Patrick Huvenne (Regiobeheerder/Agentschap voor Natuur en Bos), Rik Houthuys (Geograaf-geoloog, Natuurpunt), Guy Lernout (Historicus/Arenbergarchief), Bert Ghysels (Conservator/Natuurpunt), Pierre Kestemont (Boswachter/Agentschap voor Natuur en Bos), Jan Decreton (Fotograaf/Natuurpunt), Johan Moerman (conservator/Natuurpunt) en Koen De Rijck (projectmedewerker/Regionaal landschap Pajottenland&Zennevallei)

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 04/02/2018

Vind jij ook dat het Hallerbos een schitterend boek verdient? Wil jij ook dat er extra bomen worden geplant? Reserveer vandaag al jouw exemplaar van dit schitterende boek en geef de natuur een extra duwtje in de rug. 

 

Het Hallerbos krijgt eindelijk en voor het eerst een eigen boek. Dat kan alleen met jouw steun!

Het Hallerbos: een paarse parel, uniek en betoverend mooi, een monument. En een monument verdient een boek. Een boek over én voor het Hallerbos, een uniek naslagwerk, doorspekt met prachtige foto’s en kaarten, een luxe-editie van meer dan 200 bladzijden, een reis doorheen geschiedenis, geologie, ecologie, bosbeheer …

Wij, de auteurs en fotograaf van het boek, zijn al hard aan het werk. Wij hopen dus op jouw steun! Om het boek te maken, hebben we een startbedrag van 10.000 euro nodig. En zonder jullie, geen startbedrag! Teken daarom vandaag al in op jouw (goedkoper)* exemplaar, en ontvang het als eerste bij jou in de bus in het najaar van 2018. Je krijgt een speciale vermelding als donateur.   

Met dit boek help je ook de natuur: elke euro winst wordt geïnvesteerd in de aankoop van extra natuur rond het Hallerbos. Zo is dit boek óók een investering in een gezonde, plezante en groene leefomgeving voor ons en onze (klein)kinderen.

Ontdek hiernaast wat we voor jou in petto hebben. Alvast een dikke dankjewel!

*verkoopprijs in de boekhandel is  39.95 euro

<<< UPDATE: 101% maar we blijven gaan! >>>

We sluiten deze growfunding niet af; de campagne loopt nog! Elke extra euro is nogsteeds welkom om ons boek te realiseren; je kunt het boek met korting kopen én je draagt bij aan extra boompjes en natuur. Je kunt ook rechtstreeks een boek kopen én de natuur een duw in de rug geven via BE61 0012 7594 9417 met vermelding "Hallerbos - Je emailadres". Zelfde voordelen (rewards) als op de homepage beschreven.