Atelier POPulaire 2020: Power to the prints!

/ GRAFIK

Dit project is beëndigd op 12/07/2020

Laat GRAFIK verder bloeien en steun ons zodat we nog meer mooie prints en zines kunnen maken en uitgeven, verder verbindende activiteiten kunnen organiseren en illustratoren in de picture zetten.

GRAFIK is een kleine zelfstandige boekhandel, galerie en ontmoetingsplaats in Schaarbeek, gespecialiseerd in grafische kunst en illustratie. Laat je inspireren door de fantastische collectie, wissel ideeën uit bij een kopje koffie of experimenteer met verschillende technieken tijdens een workshop. Bij GRAFIK ontdek je gepassioneerde artiesten en leer je bij van andere grafische kunstminnaars in een creatieve omgeving waar altijd iets te beleven valt. Welkom! We zijn nu anderhalf jaar open, hebben meer dan 120 events georganiseerd (workshops, boekvoorstellingen, filmprojecties, vernissages).

Graag willen we GRAFIK naar een volgend niveau tillen, onze activiteiten uitbreiden en verfijnen, meer promotie doen voor illustratoren, occasioneel zelf prints en zines uitgeven, artists in residence hosten… Hiervoor hebben we extra infrastructuur (materiaal & risomachine) nodig, en daarbij kan jij ons helpen!

  Ook na de Coronacrisis willen we dit voortzetten en uitbreiden. We willen de impact van onze liefde voor print en illustratie vergroten door gericht te werk te gaan met illustratoren en liefhebbers.

Graag richten we een klein ateliertje in, gewijd aan risoprints en zelfuitgegeven zines. Hiervoor hebben we ook een risomachine nodig. 

We willen graag sociale en verbindende activiteiten organiseren, zoals we reeds deden met de oproep “Liefde in tijden van Corona”. We zijn niet ongevoelig voor maatschappelijke uitdagingen, met projecten die de illustratiekunst ten dienste stelt van actief burgerschap.

Help ons om nog meer mooie dingen te maken en uit te geven! Laat je verleiden door onze rewards en deel onze campagne!

Erg Bedankt! ☺

 

Meer info 

www.grafik.brussels

www.instagram.com/grafik1030

www.facebook.com/grafik1030

Lees het 'Love in times of Corona' artikle op Bruzz

 

Speciale dank aan Axel Claes van Chez Rosi, voor zijn hulp bij het ontwerpen van het drukkerijatelier en om onze partner te zijn voor de toekomstige riso-workshops! 

https://www.facebook.com/Risonade

https://www.instagram.com/chezrosi