The Future of Molenbeek

/ Atheneum Go! for Business

Owner

/ Atheneum Go! for Business

Het team bestaat uit 13 leerlingen van het 6de jaar Kantoor, 3 leerlingen van het 6de jaar Verkoop en 12 leerlingen van het 7de jaar Kantoor van het Atheneum Go! for Business in Molenbeek.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 11/05/2017

Molenbeek heeft een slecht imago. Wij leerlingen uit Molenbeek tonen dat het anders kan. Via deze Growfunding-campagne werken we aan de toekomst van onze school: we kopen laptops en fietsen die verschillende jaren bruikbaar zullen zijn.

Als we het doelbedrag ophalen, nodigen we iedereen uit naar ons Vrij Podium in de Ancienne Belgique!

Molenbeek staat momenteel in een slecht daglicht. We willen hier verandering in brengen en tonen dat wij, jongeren van het Atheneum Go! for Business in Molenbeek werken aan een betere toekomst!

We zouden graag twee projecten voor onze school financieren:

  1. Betere fietsen: Voor de lessen LO is er maar één fiets beschikbaar per twee leerlingen. Vorig jaar mocht één leerling fietsen en de tweede moest achter de fiets aanlopen. Bovendien zijn de fietsen op school ofwel te klein of in slechte staat. Niet iedereen heeft trouwens een fiets thuis staan. We willen minstens 15 fietsen aankopen zodat iedereen tijdens de les LO de fiets op kan.
  2. Uitleendienst voor laptops: Vele van onze medeleerlingen hebben thuis geen computer. Hierdoor kunnen ze thuis niet verder werken aan hun taken. We willen daarom minstens 5 laptops aankopen en een uitleensysteem creëren voor de leerlingen zonder pc thuis.

Om deze twee projecten te kunnen financieren hebben we in totaal 8.000 euro nodig. Om dit op te halen organiseren we een carwash op school, verkopen we snacks aan de medeleerlingen én lanceren we deze growfunding-campagne.

Als we het halen nodigen we iedereen uit naar ons Vrij Podium in de Ancienne Belgique op vrijdag 12 mei.

Wil je mee bouwen aan de toekomst van molenbeek? Steun dit project door:

  • deze oproep te verspreiden bij je familie en vrienden
  • één van de unieke rewards te kopen.

Met de steun van onze partner: