‘Gelukkig zijn’: een muzikale theaterproductie

/ Fast Forward: theater met anderstaligen

Owner

/ Fast Forward: theater met anderstaligen

Wij zijn multiculturele theatermakers die u graag een spetterende theateravond bezorgen én die anderstalige leerlingen en studenten Nederlands willen motiveren.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 25/04/2015

Fast Forward maakt theater in het Nederlands, met en voor iedereen die Nederlands leert. We willen graag onze muzikale show ‘Gelukkig zijn‘ naar Brussel brengen.

Fast Forward maakt theater in het Nederlands, met en voor iedereen die Nederlands leert. We willen graag onze muzikale show ‘Gelukkig zijn‘ naar Brussel brengen. In Brussel leren veel mensen Nederlands. Het zou fantastisch zijn als zij de taal ook op een amusante manier in het theater konden oefenen.

In Vlaanderen en Wallonië spelen we alvast zo’n 30 keer. Brussel moet erbij ! Met een enthousiaste ploeg van twintig mensen, allemaal met een andere moedertaal of culturele achtergrond, hebben we deze unieke theatervoorstelling gemaakt. Onze acteurs nemen het publiek mee op zoek naar het geluk, op de tonen van bekende Nederlandstalige liedjes.

Samen willen we nu geld verzamelen en op zoek gaan naar zalen en organisatoren in onze hoofdstad om ook hier te spelen. Met het bedrag dat we gaan verzamelen kunnen we drie extra voorstellingen van ‘Gelukkig zijn’ organiseren in Brussel.

Daar hebben we uw hulp bij nodig: steun ons financieel of deel ons verhaal zo veel mogelijk met uw familie en vrienden. Wie ons financieel steunt, krijgt daar één of meer leuke cadeaus voor terug. Belangrijk om te weten: als we het doelbedrag niet bereiken, krijgt u uw geld sowieso terug!

U hebt de volgende mogelijkheden:

  • 10 euro: 1 toegangsticket voor een voorstelling in Brussel
  • 25 euro 2 toegangstickets voor een voorstelling in Brussel + 1 cd
  • 60 euro: 4 toegangstickets voor een voorstelling in Brussel + 2 cd’s + 1 T-shirt + foto met de acteurs
  • 250 euro: 10 toegangstickets voor een voorstelling in Brussel + 10 cd’s + drankje na de voorstelling + foto met de acteurs + vermelding op onze website
  • 1200 euro: voor dit bedrag kunt u de voorstelling boeken (dit is een reductietarief, enkel voor organisatoren in Brussel!)
  • 1500 euro: Wij brengen een privé-optreden met het koor én zorgen voor een hapje en een drankje bij u Klik hier voor website van Fast Forward

https://www.facebook.com/FFtheater