Double For Good. Werk en eten voor iedereen!

/ Funds For Good Impact vzw

Dit project is beëndigd op 29/06/2020

In deze ongeziene tijden is wederzijdse hulp ons belangrijkste wapen! Daarom verdubbelt FFG Impact haar inspanningen om tegelijkertijd daklozen en restauranthouders die niet in staat zijn hun activiteit uit te voeren, te helpen.

Een actie met een dubbele uitdaging!

FFG Impact heeft al meer dan 270 werklozen in België gratis gefinancierd en begeleid om hun bedrijf te starten.

Sinds het begin van de lockdown zijn veel ondernemers stilgevallen en daardoor in een kritieke situatie terechtgekomen. Dit treft ondernemers in de horeca bijzonder hard. 

Tegelijkertijd neemt de onzekerheid van de meest kwetsbare mensen toe en worden de verenigingen die hen helpen momenteel overweldigd.

We hebben besloten om, in samenwerking met verenigingen & OCMW's, elke week warme maaltijden aan te bieden aan deze mensen. We bestellen deze maaltijden bij restaurants die momenteel niet open zijn en we betalen hen om ervoor te zorgen dat zij kunnen overleven. 

Op 2 en 3 mei zijn we op eigen kracht begonnen met het OCMW van Sint-Joost en Khadija van het restaurant “Palais des Saveurs”. Een succes met 100 maaltijden!

Om onze actie uit te breiden naar andere verenigingen & restaurants, hebben we uw hulp nodig! Met een donatie van 10€ biedt u een dakloze een maaltijd én ondersteunt u een restauranthouder om z’n hoofd boven water te houden in deze moeilijke periode. Fund For Good verdubbelt elke bijdrage tot het doelbedrag is bereikt.

>>> Meer info