Escapades

/ Music Projects for Brussels

Dit project is beëndigd op 26/12/2014

Klassieke muziek kan levens veranderen… ESCAPADES brengt musici en muziek in plaatsen waar mensen niet direct voor gekozen hebben: gevangenissen, psychiatrische instellingen, centra voor daklozen.

Ieder concert brengt een déclic teweeg bij de bewoners van een glsoten centrum. Met een aantal vrijwilligers onder hen organiseren we de daaropvolgende concerten waardoor ze nieuwe competenties aanleren. Wanneer de mensen ‘vrijkomen’ helpen we hen aan een stageplaats in de culturele sector.

Dit avontuurlijke traject willen we overal waar het mogelijk is uitvoeren. Daarvoor hebben we een Roadmap nodig die het traject beschrijft: wat waren de ‘fouten’, wat is te vermijden, wat werkt, hoe snel, hoe traag ... zodanig dat anderen dit project snel kunnen implementeren.

We hebben je steun nodig om de 5000€ te verzamelen zodat we de Roadmap kunnen drukken. We willen de roadmad niet ‘verkopen’ aan reeds armlastige instellingen. Samen met jouw zetten we stappen naar warme, veilige en vooral inclusieve samenleving, Brussel komt positief in beeld.

  • Voor 10 Euro - Naamvermelding in Roadmap
  • Voor 20 Euro - Naamvermelding in Roadmap - Gratis CD klassieke muziek van Yu-Fen Chang – Piano
  • Voor 50 Euro - Naamvermelding in Roadmap - Gratis CD klassieke muziek van Yu-Fen Chang – Piano - Uitnodiging op de launch.
  • Voor 110 Euro - Naamvermelding in Roadmap (dedicated) met een zinnetje wordt gepubliceerd in de Roadmap met een waarom de schenking gedaan is. - Een roadmap - Uitnodiging op de launch.
  • Voor 750 Euro - Advertentie in Road Map (dedicated) met een zinnetje wordt gepubliceerd in de Roadmap met een waarom de schenking gedaan is. - Een roadmap - Uitnodiging op de launch. - Een concert: De ploeg van ESCAPADES (met iemand die het traject doorlopen heeft) organiseert voor en met jouw een concert bij jouw thuis of bedrijf, of waar je dat maar wenst.

https://www.facebook.com/groups/307284722703358