Brouwerij En Stoemelings

/ Denys Van Elewyck en Samuel Languy

Owner

/ Denys Van Elewyck en Samuel Languy

Wij zijn twee Brusselse ketjes: een archeoloog (met de baard) en een GameDesigner (met de bril). En ons verhaal begint nog maar!

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 31/01/2015

Help mee met de lancering van de microbrouwerij En Stoemelings in Brussel! Wij zijn twee jonge Brusselaars die het brouwerserfgoed van onze stad een nieuw leven willen inblazen!

Het is de bedoeling dat we lokaal blijven en daarom beginnen we een artisanale microbrouwerij in de Marollen, dé Brusselse wijk bij uitstek! Ons doel: een uitgebreid gamma artisanale en creatieve bieren van topkwaliteit.

We zullen deze verkopen in Brusselse partner-cafés, maar ook in speciaalzaken en in de brouwerij zelf. Inderdaad, we stellen ons atelier open voor het grote publiek. De mensen kunnen hier niet alleen kennismaken met de werking van onze microbrouwerij, maar ook onze producten degusteren en een praatje maken met de brouwers!

We werken al negen maanden aan dit project, maar hebben uw steun nodig om deze droom werkelijkheid te maken. Een brouwerij vereist heel wat materiaal met een behoorlijk prijskaartje: een koelkamer, inox gistingsvaten, een pompsysteem … U

iteraard bieden wij u een tegenprestatie voor uw bijdrage (zie bovenaan de pagina)! Door deze pagina te delen, geeft u ons een gigantisch duwtje in de rug. ;-) We staan tot uw beschikking via e-mail of Facebook!

Hebt u vragen of wilt u het bier proeven? Neem contact met ons op!

Alvast bedankt, Denys & Samuel

  • Voor € 10 bieden we u 4 aparte bonnen voor de degustatie van een bier in de microbrouwerij (leuk eindejaarsgeschenk!).
  • Voor € 35 kunt u een set van 2 flessen van 75 cl en 2 onderzetters van En Stoemelings in de microbrouwerij komen afhalen.
  • Voor € 65 krijgt u een kist van 24 flessen van 33 cl, 2 glazen en 2 onderzetters van En Stoemelings om uw gasten te ontvangen!
  • Met Beer for Life voor € 200 mag u een gepersonaliseerde houten bak in de microbrouwerij komen afhalen. Met uw lidkaart kunt u deze elk jaar opvullen met 19 flessen van 33 cl naar keuze. En dit levenslang!
  • Voor € 1000 ontvangt u een Pak Corporate Deluxe met 10 dozen van 24 x 33 cl. Bovendien mag u een van onze gistingsvaten dopen en uw eigen feestje in En Stoemelings organiseren! Bezoek onze website

https://www.facebook.com/enstoemelings