DISCOBAR BRUXELLES

/ 54kolaktiv

Dit project is beëndigd op 27/02/2014

Muziek is meer dan luisteren alleen, het is iets dat je samen beleeft. Goede klank, mobiliteit en betaalbaarheid vinden wij belangrijk. 54kolaktiv wil samen met jullie een mobiele en professionele geluidsinstallatie bouwen.

Met 54kolaktiv organiseren we al 7 jaar muzikale en artistieke evenementen in en rond Brussel. Ontdekking, diversiteit en doe-het-zelf staan centraal.

Met het nieuwe project DISCOBAR BRUXELLES willen we onze grenzen verleggen. Muziek is meer dan luisteren alleen, het is iets dat je samen beleeft. Goede klank, mobiliteit en betaalbaarheid vinden wij belangrijk. 54kolaktiv wil zelf een mobiele en professionele geluidsinstallatie bouwen. Dit doen we niet alleen, maar samen met jullie.

De workshop (zomer 2014) staat voor iedereen open en wordt begeleid door Jahmbassador HiFi, een gereputeerd collectief binnen de wereld van de zelfgebouwde geluidsinstallaties. We gaan in op alle facetten van het productieproces: van houtbewerking tot elektronica. Bij afloop van de workshop zal de voltooide geluidsinstallatie getest worden tijdens een feestelijke inhuldiging. Nadien kan DISCOBAR BRUXELLES uitgeleend worden door socio-culturele organisaties en collectieven om te feesten op locatie.

Om dit project te kunnen voltooien, hebben wij jullie steun nodig! We hebben 12.000 euro nodig om het nodige materiaal en gereedschap aan te kopen en de participatieve workshops te organiseren. Bouw mee aan DISCOBAR BRUXELLES en steun ons via growfunding/bxl.

https://www.facebook.com/54sound