Keuken Centraal

/ Den Diepen Boomgaard

Owner

/ Den Diepen Boomgaard

Sociale werkplaats Den Diepen Boomgaard geeft op haar bio-boerderij al 20jaar duurzame arbeidskansen aan mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt en dit met respect voor de natuur en de omgeving.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 29/01/2017

< < < 253 x BEDANKT! KEUKEN CENTRAAL KOMT ERAAN!! > > >

's morgens  oogsten ....'s middags verwerken en ....'s avonds op uw bord! Maak dit mee waar en help de sociale bioboerderij Den Diepen Boomgaard aan een nieuwe keuken.

 

Den Diepen Boomgaard is een sociale bio-boerderij. Om de voedselketen te verkorten en omdat 'Vers' belangrijk is, wensen we onze oogst zoveel mogelijk zelf te verwerken in de keuken. door en voor onze medewerkers.

's morgens  oogsten ....'s middags verwerken en ....'s avonds op uw bord. Bio-snel op uw bord aan de juiste prijs.

Maar de cruciale schakel ontbreekt ...de verwerkingskeuken. Het oogsten op het veld, het verwerken in de keuken en het verkopen in de biowinkel moet op één locatie gebeuren.

Hoe dan wel ? We plaatsen een keuken in een container. Na renovatie van het hoofdgebouw wordt 'uw' keuken in het hoofdgebouw geplaatst en wordt de container een opslagplaats voor materieel. Bio...geen afval :-)

De keuken - jullie keuken - krijgt een prominente plaats op het erf, u zal de mensen in actie zien en horen. En onze mensen zullen u zien wat tot onverwachte en prachtige interacties leiden kan.

Stel je voor : u komt met uw gezin naar Den Diepen Boomgaard. De kinderen spelen wat in de tuin,  leren wat bij over tuinieren of oogsten zelf de groenten op het veld. U geniet van een drankje terwijl uw groenten en/of fruit mogelijks verwerkt of tenminste gewassen worden.  Heerlijk toch ?

CALL TO ACTION: Hoe kunnen mensen dit mee waarmaken: project delen op sociale media, intekenen op één van de toffe rewards:

 • Voor 10 euro bent u van harte welkom op  onze plantgoeddag en krijgt u een bio-plantje mee naar huis
 • In ruil voor 30 euro mag u een verassingpakket komen afhalen op Den Diepen Boomgaard
 • Voor 75 euro kan u in het voorjaar en het najaar een pakket seizoensgroenten  uit eigen tuin afhalen in onze winkel.

 • Voor een  gift van 200€ wordt uw naam vereeuwigd in onze tuinbank en ontvangt u 5x 1liter biosoep
 • Wil je onze winterBBQ sponseren( 3 december 2016)? Dit kan op twee manieren:
  • 250€: uw logo in klein formaat (A7) op de placemats tijdens de winterBBQ (3 december)
  • 500€: uw logo in groot formaat (A6) op de placemats tijdens de winterBBQ
 • In ruil voor een bijdrage van 500€  organiseren we voor  een rondleiding én bio-picknick voor 20 personen op onze boerderij

 • In ruil voor 1.500 euro komt een gastronomische kok (B AT HOME) bij jou aan huis of op bedrijf (max 6 man). Deze formule kunnen we aanpassen op maat van jouw wensen. 

 • Wil je ons sponseren voor 3.000 euro? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:
  •  Een artiest schildert jouw logo in het groot op de container
  • Je kan op maat van jouw bedrijf tot max. 1000 stuks bedrijfsfruit ontvangen ( fiscaal aftrekbaar)
  • mail ons en  en we bedenken iets op maat

Met uw bijdrage maakt u van onze Diepen Boomgaard een betere, waardevolle plek.... Voor U, uw buren, voor de medewerkers, voor ons allen.