Dekkera

/ Lokale en ambachtelijke bieren in de Wiels-wijk

Dit project is beëndigd op 23/12/2017

Een plek gewijd aan lokale en ambachtelijke bieren in Vorst! Een bar voor een degustatie ter plaatse en een winkel zodat u er ook elders van kunt genieten. Zin in een ode aan het schuimende gerstenat? Steun ons project en kom deze plek ontdekken!

Er is een boeiende bierrevolutie aan de gang, waarin ook wij een rol kunnen spelen! Wij zijn omgeven door tientallen gepassioneerde ambachtslieden die creëren, innoveren, tradities voortzetten enz.

Zoals de brouwers in de Zennestreek zeggen: bier is de vloeibare uiting van de waarden van zijn brouwers. Laten we ónze waarden uitdrukken aan de hand van wat we drinken!

De Brusselse streekbieren palmen onze koelkasten in de Wiels-wijk in Vorst in, waar ze zo veel mogelijk zullen worden verspreid. Hun aanbod is uniek qua smaak, kwaliteit en diversiteit. Bovendien werken de brouwers die uit deze bieren hun inkomsten halen, mee aan de heropleving van de lokale economie, een belangrijke beweging waaraan ook wij kunnen bijdragen.  Daarom is het ons doel de tripels, IPA’s, geuzes, stouts enz. uit de streek toegankelijk te maken en op te waarderen in een speciaal hiervoor bestemde ruimte, de ‘bièrerie’, die dienstdoet als bar (voor een degustatie ter plaatse) én als winkel (om ook elders te genieten).

Alle bieren bij Dekkera zijn lokaal en ambachtelijk.

Wij laten u kennismaken met fantastische brouwerijen, met hun geschiedenis, hun filosofie, hun geografie en hun bijzonderheden.

Dekkera strijkt neer in de Decosterstraat, tussen het kunstencentrum Wiels en het Dudenpark. https://goo.gl/maps/8nkopXCzKXm

Wij hebben uw hulp nodig om de buitenruimte in te richten! Meer bepaald het semiopenbare terrasmeubilair (waarvan een deel dus ook buiten de openingstijden zal mogen worden gebruikt) en het bloemenperk dat in samenwerking met de buurtbewoners wordt aangelegd.

STEUN het project in ruil voor een tegenprestatie,
DEEL de informatie op de sociale media!

Voor € 10 ontvangt u een ‘dikke merci’ en een bier in de bar (of om mee te nemen!).

Voor € 30 ontvangt u een degustatiepakket met 4 bieren.

Voor € 50 ontvangt u een degustatiepakket met 8 bieren + een Teku-degustatieglas (een must have!).

Voor € 100 wordt u uitgenodigd voor een degustatieavond met de brouwer, ontvangt u een Teku-degustatieglas (een must have!) en 8 degustatiebieren.

Voor € 150 ontvangt u een jaar lang 2 bieren per maand (ter plaatse of om mee te nemen) + een Teku-degustatieglas (een must have!).

Voor € 300 organiseren we voor u een degustatieavond voor 10 personen.

Voor € 500 nemen we met elkaar contact op en organiseren we een privéavond op maat.

>>> https://www.facebook.com/DekkeraWiels/

(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)