Dansmarathon ‘Beat Corona’

/ Dansstudio Crescendo

Dit project is beëndigd op 17/04/2020

Dansstudio Crescendo nodigt je uit om op 17 april ‘20 vanaf 11u een 12-uur durende dansmarathon te houden! Diverse professionele docenten volgen elkaar op in 16 online dans- en yogalessen ten voordele van Passarelle, platform voor jonge dans. 

Het coronavirus heeft ons allen in de greep. Geen enkele sector blijft gespaard, ook de danssport niet en daar ontstond ons idee om een 12 uur durende marathon te organiseren op vrijdag 17 april ‘20 van 11u tot 23u.

Naast onze eigen docenten hebben we enkele gastdocenten kunnen strikken om onze marathon in te vullen met 16 verschillende online live lessen in diverse stijlen en niveau’s (beginner/gevorderd). Denk hierbij aan Zoë Guisson (funky jazz), Sandrine Balleux (ballet), Judith Clijsters (hedendaags) en nog vele anderen!

Als deelnemer betaal je éénmalig om zo gedurende de hele dansmaraton toegang te hebben tot de lessen op het streamingplatform Zoom.
De volledige opbrengst schenken wij aan Passarelle. Passerelle begeleidt kinderen en jongeren en stimuleert hen om zich via dansbewegingexpressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien. Ondertussen bouwde Passerelle ook heel wat expertise inzake werken met maatschappelijk kwetsbare jongeren op.

www.dansstudiocrescendo.be/workshops/