Een slotenmaker goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

/ CycloSerrurier

Owner

/ CycloSerrurier

Hallo! Mijn naam is Kevin. Ik ben een gediplomeerd slotenmaker met 18 jaar ervaring en zou graag de eerste fietsende slotenmaker van het land worden. Vandaag ben ik meer dan ooit klaar om op een elektrische bakfiets het Brusselse weer en reliëf te trotseren, ongeacht het seizoen. Ik streef naar een kwaliteitsvolle dienstverlening voor u, waar zowel het milieu als uw portemonnee wel bij varen.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 06/11/2017

Help mij om de eerste fietsende slotenmaker van het land te worden. Met uw steun laat ik zien dat het vandaag in een stad als Brussel mogelijk is om slotenmaker te zijn op een manier die zowel het milieu als de portemonnee van de klanten ten goede komt! Weg met die dieselbestelwagen: tijd voor de ... elektrische bakfiets!

“Het is echt een hel. Het wordt onmogelijk om nog in Brussel rond te rijden. Wat een stress.” Als u zich in de hoofdstad dagelijks met de auto verplaatst, zijn deze gedachten u waarschijnlijk niet vreemd.

Ik kan zeggen dat ze regelmatig bij me opkomen. In het bijzonder wanneer ik er meer dan een uur over doe om een klant te bereiken die slechts enkele kilometers van me verwijderd is!

Ik rijd nu al 18 jaar voor mijn beroep in Brussel met een bestelwagen rond, volgeladen met het zware gereedschap dat ik nodig heb om te werken.

 


Weg met die bestelwagen!
Na al die jaren heb ik kunnen inzien dat de situatie steeds slechter wordt en dat in onze steden de toekomst van de mobiliteit niet langer de auto is. Dat blijkt vandaag uit het toenemende aantal eigen beddingen en voetgangerszones.

Deze initiatieven, die misschien tijdelijk nóg meer files veroorzaken, krijgen mijn actieve steun omdat het vandaag de dag noodzakelijk is geworden om actie te ondernemen tegen de impact van luchtvervuiling op onze gezondheid en op die van de planeet.
 

Tijd voor de elektrische bakfiets!
Om al deze redenen en omdat het dankzij technologische ontwikkelingen eindelijk mogelijk is, heb ik vandaag besloten om me als zelfstandige achter het stuur van een elektrische bakfiets te wagen.

Naast het ecologische argument is er het feit dat ik tijd en geld zal winnen op verplaatsingen/parkeren, waardoor ik in één beweging ook de prijs van de dienstverlening aan mijn klanten zal kunnen verlagen.

Ik zou dus graag een frisse wind laten waaien door mijn beroep en het beeld dat de mensen ervan hebben door de eerste fietsende slotenmaker van het land te worden!

Uw geld zal goed besteed worden!
Om mijn toekomstproject te realiseren, heb ik nog 5 000 euro nodig. Met uw bijdrage zal ik de aankoop van een elektrische bakfiets en de vervanging van enkele werktuigen gedeeltelijk kunnen financieren.

Brussel, ik heb uw hulp nodig! Alvast bedankt!

 

https://www.facebook.com/cycloserrurier

> www.cycloserrurier.be

>>> Vidée realisé par www.minou.cc // Music de Mattia Vlad Morleo <<<

(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)