Koop een Pop Up Park in de Brusselse kanaalzone

/ CanalPARK i.s.m. JNM, Soft Revolution en Stand Up

€6.650van €5.000

149growfunders

133%
Owner

/ CanalPARK i.s.m. JNM, Soft Revolution en Stand Up

Het bewonerscollectief CanalPARK is gegroeid uit de feestelijke bezetting van de Ninoofsepoort door Picnic The Streets (september 2013)

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 27/02/2014

Een pop-up park voor de Brusselse Kanaalzone: kom en speel mee!

Je kent de Brusselse kanaalzone: veel volk, weinig groen. Daarom willen we er met CanalPARK nog voor de zomer van 2014 een Pop Up Park aanleggen: met grasveld, met planten en bomen, met speeltuigen en ook met een volkstuintje. Kinderen kunnen er veilig spelen. Ouders kunnen er verpozen op een bank tussen de eigen kweek.

De helft van de Brusselaars woont op minder dan 2 km van het kanaal. Het is de dichtstbevolkte zone van het gewest met amper 0,5m2 groen per inwoner. De omgeving heeft nood aan frisse lucht, bewegingsruimte en gezonde voeding.

Bij de inrichting van het Pop Up Park werken we zoveel mogelijk met gerecycleerde materialen uit de buurt. Toch hebben we ook jouw steun hard nodig. Help het Pop Up Park van de grond te geraken. Met jouw steun verwezenlijken we:

  • voor 10 euro een veldbloementapijtje van 1m²
  • voor 25 euro 2 m² gras
  • voor 50 euro een groentebak mét teelaarde
  • voor 250 euro een fruitboom naar keuze
  • voor 750 euro een speeltuig met jouw naam erop In ruil voor je steun krijg je het certificaat van mede-eigenaar (gemaakt door een Brusselse kunstenaar).

https://www.facebook.com/events/225688544281478/?fref=ts