Players Looking for Outfits!

/ BXLR Cup

Owner

/ BXLR Cup

De BXLR Cup is de Brusselse divisie van de Belgian Homeless Cup. Wij zetten de kracht van voetbal in om levens van mensen positief in beweging te brengen !

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 27/02/2015

De BXLR Cup is een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor dak- en thuislozen. Met deze projectoproep willen wij middelen verzamelen om voor onze spelers noodzakelijke voetbaluitrusting aan te kopen.

De BXLR Cup, spreek uit Brusseleir, gelooft in de kracht van voetbal. Mensen kunnen bij ons komen voetballen. Wij denken dat net dat simpele feit, ‘gewoon’ kunnen komen voetballen, veel kan betekenen.

De BXLR Cup hanteert als slagzin: One league, Thousand Goals. Wij willen méér zijn dan zomaar een voetbalcompetitie. Wij willen mensen een plek geven waar ze kunnen ‘thuiskomen’. Waar mensen welkom zijn. Een plaats waar mensen gegarandeerd worden toegejuicht. Wij zijn ervan overtuigd dat het ‘ik-ben-een-voetballer’ gevoel er maar komt als mensen de veters van échte voetbalschoenen kunnen strikken.

Daarom vragen we uw hulp. Steun de BXLR Cup en zorg er mee voor dat onze spelers zich écht voetballer voelen:

  • 10 euro = donateur ontvangt een e-mail met uitnodiging finaletoernooi BXLR Cup
  • 25 euro = donateur ontvangt een toegangsticket voor twee voor een avondje BXLR Cup
  • 50 euro = donateur wordt lid van de supportersclub BXLR Cup for BX Brussels
  • 200 euro = donateur nodigt selectie spelers van de BXLR Cup uit voor een toernooi of oefenmatch.
  • 1000 euro = VIP-package deal -exclusief karakter -de BXLR Cup nodigt u uit om met uw team een vriendenmatch te spelen tegen onze selectie -geniet na de wedstrijd samen met onze spelers van een hapje en een drankje -ontvang twee kaarten voor een thuiswedstrijd van RSC Anderlecht seizoen 2015-2016

https://www.facebook.com/BxlrCup?fref=ts