CD « LE BEL OUVRAGE »

/ Johana, Manuel, Bertrand, Kevin & Roland

Owner

/ Johana, Manuel, Bertrand, Kevin & Roland

Mijn naam is Johana, ik woon reeds 7 jaar in Brussel. Ik heb de smaak te pakken om concerten te geven. Ik schrijf al meer dan 17 jaar liedjes en had het geluk om te worden geselecteerd voor de training van Francis Cabrel in 2008. In 2015 kwam mijn eerste CD "Germination" uit, in samenwerking met Manuel Chaise en Roland Ulysse. Omringd door twee andere Brusselse muzikanten presenteren we "Le Bel Ouvrage", onze 6-tracks CD in kwintetformaat, ter ere van de periode in Lille, waar ik mijn eerste stappen zette richting het publiek.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 17/06/2018

Hou je van authentieke en lokale muziek? Onze 6 nummers zijn een mix van Brusselse-Rijselse seizoenen, het universum van Johana en haar vier muzikanten. Als gepassioneerde creatievelingen hebben we jullie nodig om te bloeien. Neem deel aan ons avontuur!

Ik, Johana, nodig je uit om mijn stem en melodieën, solo (gitaarstem), in trio (bas, gitaar) of in kwintet met mondharmonica en cajón, te volgen. Mijn liedjes zijn gemaakt op basis van indrukken, gevoelens en alles wat je overkomt in het dagelijks leven en tijdens reizen. Dankzij mijn reizen en iedereen die ik ontmoette, migreerde ik uiteindelijk van Rijsel naar Brussel. Het is een kosmopolitische stad, zowel een dorp als een hoofdstad, een bron van inspiratie en artistieke en multiculturele ontmoetingen. Zeer kenmerkend omwille van de vele kruispunten.

Met mijn vier muzikanten Manuel Chaise (gitaar), Roland Ulysse (bas), Kevin Tensi (Cajon en percussie) en Bertrand Vanbelle (mondharmonica) bereiden we momenteel de release voor van een eerste kwintet cd, opgenomen in een (thuis)studio, getiteld 'Le Bel Ouvrage'. Dit project zal onze band met Brussel en met u, onze growfunders nateurs, versterken.

De liedjes van Johana willen verder gaan dan enkel concerten. Ze willen zich laten meenemen (in de vorm van CD) en willen worden aangeboden en gedeeld (op downloadplatforms). Als singer-songwriter van het project wil ik mezelf professionaliseren in het zingen en het schrijven van liedjes en mezelf bekend maken om samen te werken met andere Brusselse artiesten.

Om ons project te realiseren, hebben we jou nodig! Jouw aanmoediging, onze bundeling van energie en vervolgens 3.200 € voor de financiering van de kosten van mixen, masteren, cd's drukken, grafisch ontwerp en persattaché. Het opgehaalde budget stelt ons in staat om 500 CD’S te maken.

Dit zal een nieuwe adem voor ons zijn. Jij kan bijdragen aan het succes van dit project door:

- interesse te tonen in ons;

- ons project te delen in uw netwerk;

- over ons te praten;

- naar één van onze concerten te komen;

- een finaciële bijdrage te doen in ruil voor een originele reward.

 

http://www.johana.be/
www.facebook.com/johanachanson
https://www.youtube.com/channel/UC8SIzICmzuM-w51b66ac7_w
https://soundcloud.com/johanaleroy
https://vimeo.com/johanamusique