Wova Wova - On vient, tu viens

/ Baminla Zion-jah

Dit project is beëndigd op 26/12/2018

Werk mee aan het eerste album van all-round kunstenaar Baminla Zion - jah. Ontdek nieuwe ritmes! Dans en zing mee tijdens het lanceerfeest van zijn eerste werk.

Ik ben Baminla. Ik ben een Togolese kunstenaar.

Of het dans, muziek, of beeldende kunst is, ik zoek naar de verbindingen tussen verschillende kunstvormen, los van hun uiterlijke verschijning. Die verbindingen inspireren me. Ze vertellen veel over hoe mensen zich met elkaar verbinden. Ook in mijn individuele parcours staan verbindingen centraal: de culturele en interculturele link.

(Enkele van mijn schilderijen - zie meer hier)

In Togo maakte ik deel uit van traditionele muziek- en dansgroepen zoals Takaï-Togo en Ballet tchamba. Muziek is beetje bij beetje mijn belangrijkste manier van artistieke expressie geworden. Ik componeer eigen nummers en geef  concerten met getalenteerde Brusselse muzikanten zoals Vincent Goffart, Gaetano Vullo Gueladio Ba, Alpha Athie, Dub Wise ... Mijn stem komt het best tot uiting op reggea-ritmes.  Mijn muziek is een middel om mensen te laten communiceren met met elkaar.

Ik sta op het punt mijn eerste album uit te brengen. Het gaat over grote levensvragen. Ik heb je steun nodig om het project te co-financieren: de opnamestudio, het mixen, het artwork, de rechten, de drukkosten, de andere muzikanten,.. Daarom doe ik een beroep op jullie, op je vrienden en kennissen, op alle mensen die ik nog niet ken maar die geloven in wat ik doe. Je kan dit project steunen door één van de rewards te kiezen of het project te delen .

Als we het verwachte doelbedrag ophalen, nodig ik iedereen uit voor het lanceringsfeest van de nieuwe cd met, uiteraard, een live concert ( eind januari 2019)!

En in ruil daarvoor een bijdrage kan je reken op een unieke reward:

  • 10 euro: welkom bij het lanceringsconcert

  • 30 euro: 2 uitnodiging voor het concert + 2 CD

  • 75 euro: 4 uitnodigingen voor het concert + 4 drankjes + 4 cd's

  • 200 euro: 2 uitnodigingen voor het concert + 2 drankjes + 1 CD + een van mijn schilderijen (zie aanbod hier)

  • 250 euro: 2 uitnodigingen voor het concert + 2 drankjes +  les van 2 uur Afrikaanse dans in uw woonkamer, cultureel centrum, bedrijf.

  • 750 euro: 2 uitnodigingen voor het concert + 2 drankjes + 2 cd's + 1 privéconcert voor u, uw familie en uw vrienden

  • 1000 euro (aanbod gereserveerd voor culturele centra): 2 uitnodigingen voor het concert + 2 drankjes + 2 cd's + een concert voor uw publiek jouw cultuurhuis

 

https://www.facebook.com/baminla.zionjah

fb.me/Baminlaarts