Bezoek Moskee Badr in Molenbeek

/ Moskee Badr

Owner

/ Moskee Badr

Mijn naam is Bahri Didouan. Ik werk als vrijwilliger voor Moskee Badr in de Ribaucourtstraat in Molenbeek. Samen met Mehdi Mahi († 2003) en Ali El Banodi heb ik de Moskee opgericht in 1973. In 2004 werd onze Moskee erkend door de Belgische overheid.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 20/07/2015

Om de laatste fase van de renovatiewerken te financieren zijn we op zoek naar 2.500 euro. Deze som hebben we nodig om de afwerking en inrichting te financieren: een tapijt, gepaste verlichting, schilderwerken,...

[U kan de ondertitels selecteren door op CC te klikken rechtsonderaan in de video kader.] Mijn naam is Bahri Didouan. Ik werk als vrijwilliger voor Moskee Badr in de Ribaucourtstraat in Molenbeek. Samen met Mehdi Mahi (overleden in 2009) en Ali El Banodi heb ik de Moskee opgericht in 1973. In 2004 werd onze Moskee erkend door de Belgische overheid.

Vorig jaar zijn we begonnen de renovatie van onze Moskee. Het wordt een uniek gebouw in het kloppende hart van onze hoofdstad. De werken zijn ondertussen bijna afgerond. Om de laatste fase van de renovatiewerken te financieren zijn we op zoek naar 2.500 euro. Deze som hebben we nodig om de afwerking en inrichting te financieren: een tapijt, gepaste verlichting, schilderwerken,...

Onze moskee is een open en transparant huis waar iedereen welkom is. We willen growfunding dan ook niet enkel gebruiken om geld op te halen maar vooral ook om iedereen uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze trots. We grijpen deze gelegenheid aan om iedereen uit te nodigen om onze moskee te bezoeken:

  • In ruil voor een bijdrage van 10 euro ontvang je twee uitnodigingen voor de opening van de Moskee: neem deel aan het gebed, maak een praatje met de Iman en de andere bezoekers, en verken de moskee.
  • Voor 35 euro ontvang je vijf uitnodigingen voor de opening van moskee en krijg je op een uitleg over de werking van de moskee en rondleiding door de werfleider (4 personen)
  • Voor 100 euro ontvang je vijftien uitnodigingen voor de opening van de moskee. Daarnaast krijg je op een moment naar keuze een bezoek aangeboden voor een groep van 10 personen met o.a. uitleg over de werking van de moskee, een rondleiding door de werfleider, een nagesprek met één van de Imans en Marokkaanse zoet en zout.
  • Voor 500 euro stellen we een programma op maat samen voor een groep van 40 personen.

Contacteer ons voor meer info!

Heb je zelf een idee of een voorstel om samen een ontmoeting uit te werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Je kan ons niet enkel steunen door het doen van een bijdrage, maar ook door over dit project te spreken met je familie, vrienden, collega’s,....

Hartelijk dank voor jullie interesse en hopelijk tot binnenkort!

Als we het doelbedrag ophalen, kunnen we de Moskee openen na de zomer. Als we niet voldoende ophalen worden alle donaties teruggestort.