Een aanhangwagen voor Capuccino

/ Ann et les ânes

Owner

/ Ann et les ânes

Het stond in de sterren geschreven, mijn aangeboren voorliefde voor de natuur en voor dieren in het bijzonder… Ik heb de daad dan ook bij het woord gevoegd en wil mijn passie graag doorgeven aan kinderen

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 11/12/2014

“Ann et les ânes” heeft als bedoeling de stadskinderen en de natuur samen te brengen met behulp van Cappuccino, een ezel.

Cappuccino, de eerste ezel van de vereniging, is intussen twee en een half jaar oud. Deze Brusselse ezel is dus geen baby dier meer, maar een opgroeiend puber. Hoog tijd dus om ernstig werk te maken van zijn opleiding.

Als volwassen ezel zal hij kleine groepjes kinderen begeleiden op thema-excursies door de stad en op bivak gaan met jonge trekkers in Brussel (63 km groene wandeling op 5 dagen)... Zijn gedrag moet dus gepast en onberispelijk zijn, altijd en overal. Hoe beter Cappuccino opgeleid is, hoe beter hij een dienst kan bewijzen aan de maatschappij.

Om hem naar de ezelschool te brengen (om er stages te volgen), moeten we Brussel verlaten. We zijn dus op zoek naar een ingerichte tweedehands bestelwagen of een aanhangwagen voor de ezel. Dit voertuig zal ons nadien ook naar alle plekken brengen waar de aanwezigheid van Cappuccino wenselijk is en die moeilijk te voet bereikbaar zijn.

  • Voor 10€ Kennismaken bij een (gezamenlijk) vieruurtje in openlucht bij Cappuccino. Als gast van dit evenement reserveert u zelf een datum uit de verschillende mogelijkheden.
  • Voor 25€ Om op een goed blaadje te komen bij Cappuccino zetten we ½ kg wortelen voor u klaar om Cappuccino tijdens een gezamenlijk vieruurtje in openlucht mee te verwennen.
  • Voor 60€ We bezorgen u ook een genummerde zeefdruk (inkt op papier, van Khalyann).
  • Voor 250€ Wilt u een speciale band met Cappuccino? Word dan zijn peter of meter. Bij een heerlijk vieruurtje in openlucht wordt er een foto van u genomen aan de zijde van uw langorig petekind (naderhand bezorgen we u hiervan een afdruk op papier).
  • Voor 750€ We plaatsen het logo van uw bedrijf (of uw naam) op het vervoermiddel van de ezel (aanhangwagen of ingerichte bestelwagen) met de vermelding dat deze dankzij uw steun aangekocht kon worden.

http://www.facebook.com/ann.et.les.anes