Een comfortabele plek rond seksualiteit in het ♡ van Brussel

/ Love Health Center

2 growfunders willen graag vrijwilliger zijn van dit project!

Owner

/ Love Health Center

Het Love Health Center is een nieuwe Brusselse vzw zonder winstoogmerk, mede opgericht door Camille Bataillon en Olivier Mageren, universitaire seksuologen.

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 17/02/2020

Droom je van een eenvoudige plek zo leuk als een woonkamer, om te leren, te praten, in dialoog te gaan over onderwerpen die verband houden met seksualiteit? Zoek niet verder, we hebben het ons voor u voorgesteld.

Het Love Health Center is een unieke plek om u te helpen bij het bereiken van seksueel welzijn en voldoening. Het doel van het Love Health Centre is om iedereen te helpen en de samenleving te ontwikkelen. Een plek waar intieme, relationele en seksuele welzijn professionals aanwezig zullen zijn om u te ondersteunen.

Een vriendelijke open ruimte met permanente kantoren, een café, conferentie- en workshopruimtes, een consultatiebureau, een seksbibliotheek. Een plek gewijd aan seks, voor u gemaakt. Waar iedereen kan komen om informatie te krijgen, mensen ontmoeten, leren en durven praten over intimiteit. 

Ken je de spirit en de waarden van Slow Food? Nou, wij zijn het equivalent in de seksuologie, de "Slow Sex". Een globale aanpak van mindfulness, in uw eigen tempo en volgens uw wensen. Gas terugnemen en terug naar de basis gaan.

Waarom een dergelijk project?

De individuele en collectieve behoeften aan relationele en seksuele ontwikkeling nemen toe. Hoewel er weinig, zo niet geen plaatsen zijn waar informatie kan worden verkregen.  Ook is seksuologie niet financieel toegankelijk; de kosten worden niet vergoed door de mutualiteit. Het is op zich een luxeproduct, terwijl het een fundamentele behoefte is voor het fysieke, emotionele en psychologische welzijn van ieder mens.

We willen een plek bieden waar praten over seksualiteit eenvoudig en toegankelijk is voor iedereen.

Bovendien bieden we er het volgende aan:

 • Permanenties met professionals / Consultaties
 • Conferenties : Ouders, tieners en seksualiteit; Seksualiteit voor en na de bevalling (perinatale periode), Slow Sex ...
 • Sprekende cirkels
 • Workshops ouders-tieners
 • Workshops voor kopples / partners
 • Perinataal workshops

Waarom spreken we jou aan?

Een prachtig geklasseerd gebouw gelegen in de UNESCO-zone op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brussel, die momenteel gerenoveerd wordt, zal binnenkort beschikbaar zijn tegen een sociale prijs. De eigenaar houdt van ons project en wij zijn een prioriteit, zolang we er maar klaar voor zijn om begin 2020 te verhuizen.

We hebben financiële steun nodig voor:

 • De inrichting van de plek: werken aan de conferentie- en tentoonstellingsruimte, aanpassing van de ruimtes, meubilair, bar en bewegwijzering. 
 • educatief materiaal
 • De eerste activiteiten tegen een betaalbare prijs aan te kunnen bieden
 • permanenties garanderen
 • onze sekspodcasts Entr'Nous

Financiële doelstellingen van de campagne Growfunding:

We hebben 18.000 euro nodig om het begin van dit project in stand te houden. We beginnen met een doelbedrag van 9000 euro, in de hoop dat we dankzij jullie allemaal en jullie vrienden, familie, collega’s, … twee keer zoveel kunnen bereiken. 

Hoe kunt u ons helpen?

 • Financieel bijdragen aan deze crowdfunding campagne 
 • Verspreid de campagne om je heen
 • Overtuig 3 vrienden om elk 10 euro te doneren (als iedereen dit doet zal onze campagne een groot succes worden).
 • Als u een filantroop kent, stel dan een donatie voor of neem contact met ons op. 
 • Door uw vaardigheden en tijd ter beschikking te stellen, u bent binnenhuisarchitect, tegelzetter (voor een kleine ruimte van 1,5m²), grafisch ontwerper, influencer, u weet hoe banken en stoelen opnieuw uit te rusten met stofU kunt ons helpen om te schilderen.

Het Love Health Center is een uniek concept, waarvan tot op heden in Europa nog geen equivalent is gevonden. Laten we de hoofdstad van Europa zijn en trots zijn op onze menselijke projecten. 

Bekijk onze website, brochure en podcasts. Doe met ons mee in dit avontuur! 

https://www.love-health-center.org/