Mobiele streetworkout installatie

/ Streetsoldiers Antwerpen

Dit project is beëndigd op 05/03/2017

Streetworkout is een nieuwe stadssport. Gratis en voor iedereen toegankelijk. Ontdek zelf de voordelen van streetwork out en kies één van de rewards !

Wij zijn een club van een tiental Antwerpse jongeren die allemaal dezelfde passie delen: streetworkout, ook wel calisthenics genoemd. 

Nu en dan geven we demonstraties in sportcentra en op de Antwerpse pleinen. We doen het gewoon graag en we merken dat het aanslaat bij jongeren op onze pleintjes.  Vele jongeren hebben niets te doen en vervelen zich. De fitnesszalen zijn te duur terwijl streetworkout gratis is. Het is heel fysiek. Je leert je lichaam gebruiken en met de nodige discipline kan je snel spectaculaire trucs leren. Daarom slaagt het aan bij jongeren.

We trainen al jaren in het Rivierenhof. Daar staat het enigste streetworkout-parkje in Antwerpen. Maar het parkje is te klein en het Rivierenhof is te ver voor vele jongeren.  Daarom willen we een mobiele streetworkout park kopen waarmee we de Antwerpse pleinen kunnen afschuimen. Zo kunnen we onze club laten groeien en de voordelen van deze nieuwe stadssport bekend maken bij de Antwerpse jongeren.

Voor een bedrag van 11.000 € kunnen we een flexibele en mobiele streetworkout installatie kopen én deze beveiligen met de nodige valmatten. Via deze growfunding-campagne willen we niet enkel het geld ophalen om de installatie aan te kopen maar ook:

  • Een groot inhuldigingsmoment organiseren, inclusief een demonstratie
  • Mensen laten kennismaken met streetworkout via initiaties
  • Plekken zoeken waar we onze installatie gedurende één of twee kunnen plaatsen

Je kan meewerken aan onze droom door ons project te delen op sociale media én door één van de rewards te kiezen:

  • Voor 10€ krijg je een ticket voor inhuldiging met demonstratie, met muziek, acrobatie, drankje, hapje, én een tombala ticket
  • Voor een bijdrage van 30 euro  krijg je naast twee tickets voor de inhuldiging er een  mini-streetworkout-pakket  bij: T-shirt, dog-tags bovenop
  • Voor  70 euro wordt dat vier tickets voor uitnodiging voor inhuldiging én een maxi streetworkout pakket (T-shirt, dog-tags, springtouw, & push up handvatjes)

Wil je samen met vrienden of collega’s kennis maken met streetworkout, kies dan onze reward van 120€: een initiatie  & demonstratie voor 10 personen op een moment naar keuze?

Voor sportclubs, manifestaties of festivals hebben we een aanbod op maat ontwikkeld:

  • In ruil voor 800e€  kan je het mobiel park huren voor 1 dag inclusief demonstratie, initiatie en een wedstrijd in jouw gemeente, school, jeugdorganisatie, bedrijf, ... (all in)
  • Voor 1.400 € kan je het park 2 dagen huren met demonstratie en initiatie + wedstrijd in jouw gemeente, school, jeugdorganisatie, bedrijf, ... (all in)

Wil je de mobiele streetworkout-installatie sponseren?

  • In ruil voor 2.500€ plaatsen we het logo van jouw onderneming gedurende twee jaar op de palen van de streetworkout-installatie (enkel voor de eerste twee sponsors).
  • OF contacteer ons en we denken een unieke reward op maat  (vb: teambuilding).

 

Facebook: www.facebook.com/Street-Soldiers-1046233512073660/
Instagram: www.instagram.com/streetsoldiers_streetworkout/