Ondersteuning voor projecten

Een crowdfundingcampagne tot een goed einde brengen is niet eenvoudig. Alle projecten die via Growfunding gelanceerd worden, krijgen ondersteuning op maat.

Opleidingen, vormingen & consultancy

Crowdfunding is een relatief nieuw concept met veel verschillende gezichten. Om de kennis over (sociale) crowdfunding te verspreiden, hebben we een aanbod ontwikkeld.

Partnerpagina

Steden en gemeenten of grotere organisaties kunnen crowdfunding inzetten als sociale en financiële hefboom. De ontwikkeling van onze partnerpagina’s maakt dit mogelijk en zijn makkelijk toegankelijk.

Onderzoek en ontwikkeling

(Sociale) crowdfunding staat op dit moment nog in haar kinderschoenen in België. Heel wat potentieel blijft nog onbenut. Hiervoor blijft een investering in verder onderzoek en ontwikkeling nodig.

Graines de Bazaar / Festival voor en door jongeren

Een evenement georganiseerd door Toestand, Lasso, À Fonds en Growfunding. Dit evenement wil hun talenten op cultureel, artistiek en sociaal vlak in de kijker plaatsen. Het doel is ook om hen te informeren over bestaande tools om toegang te krijgen tot financiering, ruimte en andere hulpmiddelen voor hun project.

Podcast

. ​​

Wil je meer weten over ons aanbod?

Contacteer ons